| onename a întrebat:

Acum, la cumpana dintre ani, spuneti-mi : ce realizari 'marete' ati avut anul acesta?

4 răspunsuri:
| 211wasgnij a răspuns:

Am cumparat ultimul lot de etnobotanice de la un magazin inainte de-al inchide, erau expirate, ce nosol.
Mi-am cumparat bilete la loto si bingo si am castigat sansa de a-mi sterge mucii cand vedeam o femeie decoltata in mijlocul iernii.
Mi-am cumparat masina, nu trebuie platita taxa de poluare si totusi nu-mi dau seama de ce toti colegii de trafic ma claxoneaza, ma grabesc si eu cum pot dar cu doi cai nu prinzi repede 30 de kilometri pe ora.
Am divortat de nevasta si m-am casatorit cu fosta soacra, de la o vreme apreciezi ce bagi in gura si nu repriza anuala de daramat patul.
Tocmai azi a venit postasul cu prima mea pensie, mi-a dat un leu si mi-a cerut 60 de bani inapoi, multumesc premier Boc, multumesc Traian Basescu.

| onename explică:

Dragii mei, viata e scurta si e una! Eu cred ca ar trebui sa ne aducem aminte si momentele frumoase, nu doar cele urate, prin care, stati calmi, toti trecem. Si @IuBiReInTerZiSăĂă nu e lipsa de ocupatie. Lipsa de ocupatie este comentariul tau nefolositor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am stat tot anul pe plaja happy

| Roxiuttzaaa a răspuns:

Lipsa de ocupatie? raised eyebrows

Întrebări similare