Asta arată şi pot spune că şi confirmă că această generație e distrusă rău de tot.
Unul care pusese o întrebare pe acest site scria că "ce să facă el ca să nu mai simtă că îi trece tinerețea şi că nu iese la distracție în timp ce vede story-uri cu astea din ziua de azi cum stau prin cluburi".
Jaf de generație şi o spun din nou:
- asta e cea mai slabă generație atât din punct de vedere intelectual (da, chiar dacă au saci cu diplome), cât şi din punct de vedere moral, dar ăştia din ziua de azi nu au curaj să le spună tinerilor în față lucrul ăsta, pentru că apoi nu vor mai fi votați/nu vor mai avea o imagine bună.
Nu ştiu ce caut în generația asta, întrucât nu mă regăsesc.
Fete care dacă nu au relații de la 12-14 ani nu se simt bine, tot fete care se îmbracă în ultimul hal (adică mai mult nu se îmbracă), fete care nu ies fără 2 kg de tencuială pe față din casă, fete pentru care "puritatea" e deja o glumă, fete care te lasă dacă dau de altul bogat, fete care în timp ce sunt într-o relație mai vorbesc şi cu alți 10 pe lângă, băieți care îşi taie părul de pe mâini şi de pe picioare (că de, aşa e curentul "vestic"), băieți care iau pantaloni cu vedere la glezne, băieți care se dau "bad boys" ca să le atragă pe astea din ziua de azi, băieți care au impresia că au realizat multe în viață dacă fac drift-uri cu maşina luată din banii părinților, băieți care "scanează" o fată doar uitându-se la "formele" şi multe altele.
Oricum degeaba spun, pentru că tineretul tot va continua să se ia după țările vestice ("ei vor o țară ca afară") şi totul va merge din rău în mai rău.
Dacă nu credeți ce spun, e strict problema voastră. Dar dacă totuşi veți face un efort supraomenesc de a vă pune acei câțiva neuroni la contribuție doar pentru a vă uita cu mare atenție în jurul vostru, vă veți da seama că tot ceea ce am enumerat mai sus se găseşte la tot pasul.
Cred că în zilele de azi e ușor de înțeles nebunia. E foarte in your face. Mai că pare ceva normal.
Serios? N-am auzit pana acum de asa ceva dar nu ma mai mira nimic. Cred ca sunt unii care s-au sinucis pentru motive mai neimportante decat asta. Probabil aveau ceva probleme de inainte si ar fi facut-o oricum, chiar daca nu le diparea idolul.