Nu dar e greu cu birocratia in rom styy doar imi pare rau dar ve ti trage mult cu aceasta pb si nu sunteti singurii nu cred ca are cine sa va dea sfaturi pentru ca oricum va poarta pe drumuri ca asa e in aceasta tara bafta si sa dea domnu sa rez cit mai repede pentru ca si eu am mas si te cred ca e greu adica tatal tau care cond banuiesc
@TOT.EU.adicaea-ZAZU sunt de acord. Cand a fost mama internata ultima oara in spital si nu numai, a trebuit sa plateasca fiecare injectie, fiecare pastila, fiecare schimbat ce asternuturi, pe langa nesimtirea si indiferenta unor cadre medicale care s-a lasat cu scandal... e jale! Aici n-are lumea bani sa dea in judecata fiecare nedreptate si de aceea si-au luato toti in cap si ne trateaza astfel.
Supersx, ai uitat de onorariul avocatului. Nu e obligatoriu sa fi asistat, insa e cuvantul tau impotriva juristului partii adverse. E adevarat ca vei cere ca chetuielile de judecata (inclusiv onorariul avocatului) sa cada in sarcina paratului insa lucru se va intampla doar daca vei avea castig de cauza. E un risc pe care multi nu si-l asuma. Cat priveste cuantumul onorariului cu reprezentare in instanta (deci nu doar intocmirea actelor de procedura si consiliere) iti pot spune Amar ca acesta se situeaza la min. 1500-2000 lei si poate ajunge pana la 5000-6000 lei in cazul in care ai castig de cauza si ai obtinut despagubiri importante.
...ca sa nu mai spunem ca avocatul poate ajunge la o intelegere cu asigurarile.stii cum e :niciodata sa nu te pui cu avocatii si asigurarile, sunt unicii care castiga.mai in gluma mai in serios, Amar-nu renunta, pe cont propriu si tot trebuie sa incercati.trebuie sa existe o solutie, incearca sa faci cum a explicat supersex, cauta numarul de telefon si suna la comisia respectiva
Am luat numerele de telefon de la CSA si voi suna maine dimineata sa vad cum ies din neintelegerile firmelor. Mi-ati dat sperante. Va multumesc inca o data pentru suport. O seara faina va urez tuturor.
Supersx, nu-ti contest pregatirea si experienta pentru ca nu le cunosc. Unde nu esti de acord cu mine? Asa stau lucrurile de fapt si de drept, sunt chestiuni simple.
In procesul verbal intocmit de politie ce scrie? daca nu se rezolva ameninta-i cu judecata!
Supersx, exact ce spuneam nu? Nu e obligatoriu sa fi asistat, insa daca tot iti pierzi timpul prin instante vei vrea probabil sa si castigi. Ei, atunci iti cauzi un avocat. In ceea ce priveste onorariul avocatului, NICI UNUL nu te va reprezenta in fata instantei pentru. 500 lei. Pt. suma asta cel mult iti formuleaza actiunea, pune concluzii scrise etc (munca de birou), dar in mod sigur nu va pleda in fata instantei. Nici cel mai ieftin avocat. Din pacate asta e realitatea, multi dintre cei care pierd procese din pozitia de reclamanti nu pierd pentru ca nu ar avea dreptate ci pentru ca nu stiu sa-si sustina cauza si sa-si administreze probele, asta in lipsa avocatului. Pierd in prima instanta, iar apoi isi cauta avocat sa atace decizia si sa-i reprezinte in apel sau recurs. E inevitabil. Supersx, exact ce spuneam nu? Nu e obligatoriu sa fi asistat, insa daca tot iti pierzi timpul prin instante vei vrea probabil sa si castigi. Ei, atunci iti cauzi un avocat. In ceea ce priveste onorariul avocatului, NICI UNUL nu te va reprezenta in fata instantei pentru. 500 lei. Pt. suma asta cel mult iti formuleaza actiunea, pune concluzii scrise etc (munca de birou), dar in mod sigur nu va pleda in fata instantei. Nici cel mai ieftin avocat. Din pacate asta e realitatea, multi dintre cei care pierd procese din pozitia de reclamanti nu pierd pentru ca nu ar avea dreptate ci pentru ca nu stiu sa-si sustina cauza si sa-si administreze probele, asta in lipsa avocatului. Exact ca motto-ul unei firme de pompe funebre din Bv: "Vrei nu vrei, tot la noi ajungi".
Supersx, exact ce spuneam nu? Nu e obligatoriu sa fi asistat, insa daca tot iti pierzi timpul prin instante vei vrea probabil sa si castigi. Ei, atunci iti cauzi un avocat. In ceea ce priveste onorariul avocatului, NICI UNUL nu te va reprezenta in fata instantei pentru. 500 lei. Pt. suma asta cel mult iti formuleaza actiunea, pune concluzii scrise etc (munca de birou), dar in mod sigur nu va pleda in fata instantei. Nici cel mai ieftin avocat. Din pacate asta e realitatea, multi dintre cei care pierd procese din pozitia de reclamanti nu pierd pentru ca nu ar avea dreptate ci pentru ca nu stiu sa-si sustina cauza si sa-si administreze probele, asta in lipsa avocatului. Pierd in prima instanta, iar apoi isi cauta avocat sa atace decizia si sa-i reprezinte in apel sau recurs. E inevitabil. Exact ca motto-ul unei firme de pompe funebre din Bv: "Vrei nu vrei, tot la noi ajungi".