| BlackScribble a întrebat:

Acum o sa vi se para scarbos...De ceva vreme imi curge din (pasarica)un lichid alb-galbui si nu stiu ce e. Ce ar putea fi? Mentionez ca nu am decat 11 ani.

10 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

E normal. Zi'i mamei!

| bulina95 a răspuns:

Haha mama dar ai avut mare curaj sa zici asa prostie
tu crezi ca iti va raspunde cineva la intrebarea asta scarboasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poate sa ni se para scirbos secretiile unui organism pentru ca vrem sau nu asa sintem facuti. Te sfatuiesc sa vorbesti cu mami si probabil va hotari sa vizitati ginecologul.

| bulina95 a răspuns:

Ba esti dusa cu pluta si sa stii ca nici un tampit nu o sa iti raspunda la asa intrebare apropo am 16 ani

| Bii26 a răspuns:

Bună
Nu mi se pare deloc scârbos. E normal.La această vârstă apar diferite schimbări. Te maturizezi. Spune-i mamei pentru că va şti ea ce să facă. Este clar că îţi va veni în curând menstruaţia[ciclul menstrual, cred că aţi discutat la şcoală despre ciclu].
Stai liniştită. Deja ai intrat în a doua perioadă a vieţii.Acum, între 11-15 ani te maturizezi. Şi eu am 11 ani şi mi-a spus mama ce trebuie să fac. happy
Pa, pa

| lifeistough a răspuns:

De vagin ai auzit?! cand aud de pasarica simt ca innebunesc!

| BlackScribble explică:

I-am spus deja mamei, dar nu stie ce trebuie sa faca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mama ta nu stie ce sa fac...sad atunci vorbeste cu doctora de la cabinetul medical din scoala in care inveti, ea sigur te va ajuta si iti va explica exact

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am 11 ani si mi se intampla la fel

| fataaaa a răspuns:

Va lamuresc eu, dragi fete.Este secretia vaginala, care este perfect normala si da de strire ca nu dupa mult timp vei avea prima ta menstruatie! Nimic grav, nu trebuie nici un doctor si nici nu este scarbos, toate fetele au! Doamne, cum sa nu stiti sa raspundeti la intrebarea fetei? Stai calma ca e totul normal.