| EmmaShefferd a întrebat:

Acum o saptamana am un vis ciudat legat de moarte,am visat un camin de copii,un rau(apa) tulbure,de fapt raul din fata casei mele,unde era o pata limpede unde eram eu, apoi vad un sicriu gol cu un nume scris la capatai, in fine ....la 2 zile aflu ca a murit un copil de la mine din sat,deci cosciugul acela gol din vis, cel in care trebuia sa fie un copil, putea fi acelasi? sau a fost doar o coincidenta? ..lol...insa zic unii POATE MI SE PARE, insa pana cand O SA MI SE MAI PARA TOT CE MI SE INTAMPLA? caci nu e prima data.

Răspuns Câştigător
| ladyMillion a răspuns:

BunahappyVisele nu sunt intotdeauna ceea ce parthinking de multe ori poti avea impresia ca daca ai visat ceva chiar se va implini si incerci sa faci o conexiune intre realitate si vis.Inca de mult lumea credea in vise,si fiecare vis avea o semnificatie,se credea ca unele din ele erau trimise de la Dumnezeu sau de la duhuri relethinking Nu stiu daca e adevarat sau nuoh go on dar am citit undeva ca s-a descoperit ca atata vreme cat crezi intr-un vis,el se poate indeplinihappyin functie de inchipuirile si gandurile pe care le ai se poate intampla orice(la fel e si cu paranormalul si alte lucruri, chestiile astea se leaga).Din cate am auzit eu, cand visezi ca moare cineva de fapt ii moare moartea, adica o sa dureze mult si bine pana va muri(de obicei tot ce-i rau intr-un vis, in realitate e contrariul).Si parintii mei sunt foarte superstitiosi si cred mult in vise si prostii de genu'.Mi s-a intamplat si mie sa vad cum o prostie de-a lor devine realitate:O:Ode aia am zis ca mai bine nu cred in vise, si incerc sa le uithappy