| lulugabi a întrebat:

Acum serios! 1Ati vazut ceva sa semene cu un fenomen straniu? sau ati auzit de la altcineva! Va rog fiti seriosibig grin

8 răspunsuri:
| MrAngelus a răspuns:

Eu niciodata n-am vazut - si nici nu cred -, dar am auzit ca un mos a vazut dracul printr-o curca, ca un om cam de 45 de ani a luat o femeie din fantana (moarta), iar spiritul l-a urmarit timp de cateva zile. Am auzit si ca blestemele ar putea fi adevarate.

| Shatteredx a răspuns:

Am vazut un strigoi la tara odata..serios. Era in poiata si sugea laptele vacilor iar cand am dat sa-l impung cu o furca, a fugit afara...e ca si un caine dar cu colt mai mari...si n-am apucat sa-l urmaresc unde s-a dus ca a disparut un doi. Exista!

| mimi2000mimi a răspuns:

De mult, mergeam la ora 12 noaptea prin beci.(eu am bec cu senzor de miscare)cand ajung in raza senzorului, becul incepesa se stinga-aprinda.urc repede in sufragerie.cand ma uit la ceas, era 00:01.asta ii pe bune, bai! muream de frica!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| AceOfSpades a răspuns:

E cam stupid, dar ma rog.
O data, eram prin casa si mi-am pus cordeluta pe un raft(in spate de tot), dupa 30 de minute a cazut pe jos.
Weird.

| GDY a răspuns:

Un batran a spus o data satului din care faceam parte atunci, tin sa anunt ca satul nu e foarte mare, deci cam toti se stiu intre ei, in fine, a spus satului ca a mers noaptea cu caii, si stand in caruta, a vazut ca, caii lui erau cam agitati, cainele pe care l-a dus cu el a inceput sa latre si sa fuga intr-o directie, cand s-a dus dupa el a spus ca a vazut un barbat negru care avea cel putin 2m, statea pe loc si nu facea nimic, iar cainele latra si fugea in cerc in jurul sau, pana cand a fugit cainele de langa om, atunci si batranul s-a speriat si a plecat, satul l-a considerat nebun. Insa pentru putin timp, cam 2 saptamani dupa au mai fost 2 sateni care au patit acelasi lucru, de atunci cei din sat au numit acel loc ca si un loc necurat... alta data, un rus era in padure cu cainele sau si filma cu telefonul, pana cand cainele a fugit inapoi, putin mai incolo era o fetita care levita.

| GDY a răspuns:

Cand am plecat de la tara, o fata mi-a povestit cum ca a avut un pacient, a murit, si cand a vazut ca a murit si s-a hotarat sa il declare mort, dintr-o data a revenit la viata, tot ea mi-a povestit ca in cabinet era singura, dintr-o data s-a dechis usa, s-a inchis, a trecut un aer pe langa ea si s-a deschis fereastra