Daca referendumul o sa fie validat (prezenta de jumatate plus 1 din numarul celor inscrisi pe listele electorale) atunci o sa fie demis. Problema sta in prezenta la vot, cred ca o sa fie la limita. Numai bine!
Nu-l demite. Oamenii au nevoie de stabilitate, nu de alti boi care sa se joace ei de-a presedintii pe la Cotroceni. In vremuri asa instabile, schimbarea puterii e ultimul lucru necesar. La fel cum a fost cheltuirea a 95, 6 milioane RON pentru organizarea referendumului. Bravo USL! Nu ati avut o idee mai buna pentru fondurile astea?! Tara arde, dar Ponta vrea sa il "pieptene" pe Basescu. (sper ca ati prins aluzia)
Eu cred ca banii pe referendum sunt mai utili decat banii pe vila lui Base. Si vin alti boi, dar macar le acordam o sansa, lui basescu i-am acordat multe si si-a batut joc, eu cred ca ajunge.
Sunt deja 45%, deci s-a putut 4 si ceva% intr-o ora, de ce nu s-ar mai putea 5% in aproape 2 ore?
Eu tare ma tem sa nu fie cum zice vorba aceea: din lac in putz.
Ponta - are fata de sacal, de viclean, e tare alunecos, stie el tehnici de manipulare si culmea - oamenii il asculta.
Antonescu - e marioneta lui Ponta, din pacate el nu are prea multe de spus. Si pare foarte neconvingator si moale, o fi si alcoolist la cum arata.
Vreau sa fug din Romania pana mai este timp!
Aparentele inseala. basescu are fata de fraier, dar face ce vrea cu tara asta.
Si vezi ce bine o sa fie cand vine la loc PSD-ul si-l scoate pe Nastase din puscarie, ca pentru asta e mascarada asta pana la urma, ca sa ii numere ouale toti cei care i-au votat si sa traiasca cu 17 RON pe zi, lol, ca asa zicea carnatu acum ceva timp, ca suma aia e de ajuns pe zi pentru un om si ii ajunge si de o ciocolata, lol, in timp ce el o ardea cu importuri China si matusa Tamara.
Am toata speranta ca UE sa dea afara si sa puna restrictii pe Romania ca sa putem lua si noi, aia din afara, cetatenie aproape oriunde fara stres.
E greu sa nu votezi candidatul usl in toamna? Mai bine cu basescu inca 2 ani?
Nu mai avem sanse! Sunt 40% mai avem nevoie de 10 procente Din pacate trebuie sa ne chinuim cu Base inca 2 ani
Pai,cam 50-60% de romani voi iesi din casa pana cand se termina refferendumu, dar din acesti 50-60% mai sunt si alti Basisti, asa ca sansele sunt limitate.
Sa va i-au USL-ul in...
Eu cred ca sunt sanse mai mari sa ramana decat sa plece pentru ca lumea nu va iesi la vot.
deci, dupa mine nu o sa il demita
Eu cred ca va ramane.si asa ar fi bine sa fie.sa ramana.nu stiu daca voi stiti(unii sunteti pici) dar usl-ul a mai fost la putere, pe vremea aceea era si mai rau decat acum. doar ca atunci nu se numea criza. tara isi merita soarta asta pentru ca ne-am omorat conducatorii(ceausestii) si pe deasupra inca ne batem joc de ei. anumite posturi sau emisiuni isi bat joc si de actualul presedinte, din aceasta cauza lumea s-a obisnuit cu invinovatirea si batjocorirea lui. si daca vreti sa spuneti ca base' e hot va amintesc ca toti fura.de la mic la mare. nu v-ati pus vreodata in locul celorlati? voi daca ati avea o groaza de bani pe mana nu ati lua si pentru propria binefacere? mai ganditi-va...ca totul sa fie bine trebuie sa vina cineva din afara pentru a schimba tot parlamentul! hai nu va suparati cei ce nu tineti cu base dar zic ca oricine are dreptul la opinie.bye bye
anonim_4396 întreabă: