In ultimul an si eu am castigat aproximativ 1 miliard de dolari cred, conform mailurilor primite. Culmea, toate de pe la loteriile din Africa.
Sunt pirati aia... nu-i baga in seama... numai cand le citesti mail-ul si nu mai poti de ras, cat de afoni sunt oamenii... nici macar adresele nu le au calumea.
10 milioane euro? fara sa platesti nimic? come on man....nu mai lua in serios chestii din astea!
Http://www.infonews.ro/node/47365 citeste aici sa vezi ca s-au mai fraierit si altii ca tine. aveti grija!
Ciau scuza deraju cine doreste sa da si mie bagina sa primesc si eu bani de la ei adica de la freelotto cine este amabil poate sa trmite si mie prin sms 0735038692
Ciau scuza deraju cine doreste sa da si mie bagina sa primesc si eu bani de la ei adica de la Freelotto cine este amabil poate sa trmite si mie prin SMS 0735038692
Ciau te rog sa trmit si mie pagina dau yami lu meu rradubengosu@yahoo.com
Si eu am facut greseala de a ma baga pe tampenia aia de site. cum pot sa sterg contul de pe freelotto.com? va rog ajutati-ma
Pritene ute eu sunt in paris si vreau sa-ti spun ca nu-i adevarat nesimtit astia tia trimis un mesaj mincinos asa cum mi-a trimis si mie
nu-ti da actele pentu ca eu chiar am fost la adresa zisa din londra si acea adresa nu era "free lotto" company ci era doar un hotel crede-ma daca nu crezi vezi ca ai si tu adresa lor si nterseazate prin intrnet la google map si ai sa vezi
Si cum stergi contul de pe site?