| Rizer a întrebat:

Acuma chiar serios ce parere aveti despre Madonna diva muzicii pop?

Răspuns Câştigător
| Casiana a răspuns:

Mie sincer imi place... A stiut sa se mentina in lumea grea in care traieste...Si dupa ce credeam ca nu se va mai auzi de ea a reusit sa isi faca o intrare triumfatoare... A devenit si un fashion icon, stilul ei vestimentar este invidiat...Deci de la mine tot respectul!

26 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Ce ma enerveaza cand vad ca zic unii ca arata "exceptional" pentru varsta eirolling on the floor))
Voi sunteti chiori?raised eyebrowsDegeaba aveti net? Mai intrati si voi pe un gagal si scrieti, asa de curiozitate..."madonna nemachiata"...si sa va vad daca mai aveti aceeasi parere dupa aia... dar eu va recomand sa nu o faceti seara, ca sa ma stiu eu cu constiinta impacatalaughing))
In rest nu am nimic cu ea, imi place muzica ei big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu sunt fan Madonna dar arata foarte bine pentru varsta ei, imi place cum se misca si cum canta.

cami
| cami a răspuns:

Sincer, mie chiar nu-mi place Madonna. Vedeam acum ceva timp, pe Mtv, un reportaj in care spunea ca pozele Madonnei nud (de acum 10 ani) costa, multe mii de euro. Insa, faza ~interesanta~ este ca fotograful a avut ideea ca Madonna sa fie folografiata neepilata.
Vorba prezentatoarea : "Sa dai atatia bani pentru un "boschet"? laughing

cami
| cami a răspuns:

Bine spus ady.winking

| SweetCandy a răspuns:

Mie nu imi place.happy

| arysa a răspuns:

Imi plac unele melodii si arata exceptional pentru varsta pe care o are happy

| Parintele a răspuns:

Prea buna.

| AvalohAlyn a răspuns:

Are niste melodii dragute dar nu sunt fan al ei

| danutza a răspuns:

O fi ea diva dar ma doare undeva....nu o agreezlaughing

| lily09 a răspuns:

Asta nu e o parere. e ceva cert... a luat-o saraca pe urmele lui Michael ...deci nu mai are mult...are atatea fite de o sa-i plesneasca capul si o sa se imprastie toata...asa ca pazea sa nu fiti pe aproape...hahahhaha...pacat de cele cateva melodii care sunt superrrrrr...alea o sa mai ramana mostenire

| kathessa a răspuns:

Este, incontestabil, un fenomen artistic. Dar cind da circulatia in Bucuresti peste cap si are fite multiple...ma enerveaza.

| YLLL a răspuns:

La varsta ei arata bine. Eu nu ascult Madona dar nu stiu si acum cand a venit in Romania si. a adus mancare de acasa loolstraight face

| naya a răspuns:

Eu zic ca ar fi cazul sa mai postezi o intrebare in legatura cu madonna pentru cei care nu au avut norocul sa le vada pe cele anterioare.tongue

| Raul a răspuns:

Bunutz, bunutza dar cam babutzalaughing)))

| dragosh a răspuns:

Are niste fite in cap de'i dau pe afara.
Chiar nu imi place >:p

| adinescu a răspuns:

P mine incepe sa ma enerveze dau peste ea cand deschid tv cand intru p net am senzatia ca daca intru in baie o so gasesc acolo

| Elena321 a răspuns:

Mie imi place mult

| Georgy_1051 a răspuns:

Nu prea ascult madona dar se mentine foarte bine. E tanara. big grin

| margaritar a răspuns:

Mie sincer mi se pare praf femeia aiastraight face...nu stiu nu'mi place...fiecare cu gusturile lui straight face

| yoyo_4559 a răspuns:

Ma, orice-ati zice...Se tine bine baba. La 51 de ani...sa faca 4 ore de sport pe zi, sa aiba muschii aia ca ai unui barbat si sa danseze si sa cante si sa aiba 3 copii si sa faca tot ce face...Eu zic ca e tare baba laughing. PLUS ca vocea ei e incompatabila. Nu sunt fana, dar imi place muzica ei.

| Bloo2 a răspuns:

Parerea mea..eu unu zic ca nu e cine stie ce madonna...astia au inchis strazile si au bagat niste preturi la bilete de zici ca vine Gizăs...

| Bloo2 a răspuns:

Mare *** e madonna...regina pop care la 39 de ani vindea gogosi laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The One and Only... e prea tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi place! Ma enerveaza toate divele care umbla in chilotei pentru a vedea lumea ca arata bine la varsta lor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Madonna - e un fenomen.

| ladygaga_9941 a răspuns:

Da pe google este niste poze cu madonna nemachiata dar acele poze au fost facut in 2007 dupa ce a trm turneu 40 de concerte in fiecare zii pleca dintr-o tara in alta si cum vroiai sa arate.

Întrebări similare