| RAY a întrebat:

Adaugă tu întrebarea iar eu voi răspunde

21 răspunsuri:
| RAY explică:

In limita bunului simt

| Mosotti a răspuns:

Cine crezi ca, castiga razboiul, rusii sau SUA (NATO, ca NATO e SUA de fapt)+UE?

| RAY explică (pentru Mosotti):

Nu poate câștiga nimeni

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Pai daca nu castiga nimeni murim cu totii nuclear! Rusii nu isi permit sa piarda ca se sterg din istorie si ii calca astia ca abia asteapta de zeci de ani, ii destrama si le ia tot.

Astia pot sa isi permita sa piarda, dar orgoliu e prea mare, si daca pierd, se schimba ordinea mondiala sefii fiind Rusia-China.

Eu cred că americani și ruși joaca teatru atât

Nu joaca teatru, americanii mereu au avut cu rusii ceva sa le ia tot si sa fie doar ei stapanii lumii cu totul.
De ce se apropiau cu NATO incet incet de ei daca nu aveau de gand sa le faca nimic?

Ia sa puna arme rusii pe langa SUA sa vedem SUA cum reactioneaza?
In 62 ce au zis rusilor cand au pus arme in Cuba?
"nuuuu, scoateti, ca-s prea aproape si daca e ceva nu putem riposta".

Americanii au rupt Germania de gazul mai ieftin rusesc ca sa distruga UE ca si concurent economic. Ca rusii ce le-a facut la nemti? Nimic! Nu i-a atacat, nu le-a impus nimic, nu aveau motive sa se autodistruga renuntand la gazul alora. Alternative mai bune NU aveau ca pret energie.
Ca dovada ca s-a reusit! Acuma industriasii germani pica, Volkswagen nici bani de aprins luminile noaptea nu mai au! A aparut luni vestea parca, si azi in ziar.
Brutarii au iesit in strada ca s-a scumpt gazu de 4 ori.

Si unii vor pleca in SUA ca li s-au promis avantaje.
Primesc imigranti arabi care-s cam rromi musulmani care nu se integreaza si fac prostii pe acolo, ca daca vine unu mai serios din Brazilia, africa subsahariana NU e primit. Deci iar sa fie haos acolo.
Si daca se rup si de china cum se aude (tot la ordin de dincolo), gata cu Germania, si fara minereuri, fara produse mai ieftine.

Cam asa. DIn pacate nu e teatru.
Adevarat ca nu e normal ce fac rusii in Ukraina, dar asta n inseamna sa ne distrugem si noi care nu avem nici o treaba.
In cazuri similare NU s-a procedat asa, de aia e suspect.

In Suedia deja aia neintegrati au dat sistemul de sanatate peste cap.
Ungurii ca nu vor sa pice la comanda, sunt facuti dictatori, etc.
Si noi nu ne prindem, daca analizezi faptele iese adevarul fara surse de propaganda de nici o parte.

Asta e deja intre SUA si UE, nici nu mai are treaba cu rusii.
Si dupa asta, va avea SUA pietele de desfacere, daca nu ai bani te imprumuta ei, iti cumpara pe 2 lei ce mai ai prin tara, si gata treaba.

De ce lea ajutat in al dolea razboi mondial?

SUA pe rusi i-a ajutat (nu gratis, au platit rusii tot ce li s-a dat dupa aia), ca sa scape SUA de Hitler de frica ca se duce si peste el, atat.

Dar dupa razboi aveau plan sa dea atomica la rusi, se numea planul Unthinkable, dar s-a anulat ca nu prea mai puteau, ca aveau rusii tari tampon pana la ei, si nu mai ajungeau avioanele cu nucleara la ei.

I-a zis Truman lui Stalin "avem bomba atomica, iti zic ca sa stii". Asta in documentar apare, documentarul american.
Rusii inca nu o aveau.

Asa ca...e clar.

Mann dupa razboi rusia era praf, fii realist, faza cu banii nu are sens, daca puneau mana pe rusia aveau petrol =banii multi si bogati multe, cum a putut cadea tot imperiul sovietic atat de usor?

Daca puneau mana pe rusia dar nu au pus.
Rusii au invins in ww2 si cu ajutor american, dar sua nu mai avea interes sa se ia de rusi in timpul cand Hitler era sa se duca si peste americani.
Iar dupa aia vroiau sa faca chestia atomica peste rusi dar nu au mai putut.

Au incercat sa puna mana pe rusia de cand cu Gorbaciov care era pus sa destrame rusia, si apoi prin Eltan.
Noroc ca a venit Putin si au scapat. A fost scandal cu Lukoil ala sau cum se numea, ca deja era gata gata sa cumpere SUA f multe surse de petrol, de a facut putin ce a facut si a rezolvat.

| Theo94 a răspuns:

Unde te vezi peste 5 ani?

| RAY explică (pentru Theo94):

Sincer nici nu știu dacă mai trăiesc atât

| Theo94 a răspuns (pentru RAY):

Esti bolnav, ai o boala grava, vrei sa pui stop la viata? Batran nu esti.

| RAY explică (pentru Theo94):

Am depresie existențială, adhd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce părere ai de Dragoș Pătraru, prezentatorul emisiunii "Starea sănătății" de pe YouTube?
Mie îmi place modul lui de gândire, atitudinea, umorul, dar și aspectul lui fizic: e carismatic, înalt, atrăgător, are trăsături regulate și buze frumoase. ❤️

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Sincer eu nu urmăresc politica, am observat că el vb și de nutriție ceea ce e un lucru bun, trebuie informată lumea despre alimentația corectă, eu fiind hetrosexual nu mă atrage sexual, eu mai mult mă uit la backyourlife

| simplaexistenta a răspuns:

Cum mai esti?

| Cinic a răspuns:

Ce inseamna "succes" pentru tine?

| RAY explică (pentru Cinic):

Sa te iubesti pe tine cel mai mult si pe cei care te iubesc

| ALM2000RO a răspuns:

Cunoști asexuali/aromantici/persoane AroAce (femei sau bărbați) în viața reală? Ai pe cineva dintre ei/ele ca prieten/ă / amic/ă sau cel mult drept cunoștință?

| RAY explică (pentru ALM2000RO):

Tot ce cunosc sunt clienți mei atât

Întrebări similare