| chiftelutacrocanta a întrebat:

Adevarul doare chiar asa tare? va place sa spuneti adevarul mereu, sau vi-e frica de durere?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Sincer? daca un frate imi spune adevarul in fata, dar nu accept critica recunosc asta, tu daca ar fi sa imi spui ceva ce mai intreba?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Ești agramat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Ți-ai editat răspunsul acum?

Ziceai că ai fi în stare să te sinucizi dacă ți-ar spune cineva adevărul în față.
Și ai mai scris *m-aș* legat.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie sa gandesti ca mine ca sa ma intelegi,eu ma refer la alte chesti nu are rost sa explic, sa stii ca asta nu e o jignire ca sunt agramat, nu esti singurul care mi-a spus,ok sunt agramat in limba romana,pe langa romana exista mii de alte limbii, cu toti suntem agramati in ele, de exemplu unguri in tara ta romanule nu vorbesc limba romana in unele zone, decat sa urli pe mine mai bine te-ai duce la ei, sa le vezi steagurile lor unguresti, asa ca numai comenta tu ca sunt agramat fi fericit ca scriu in limba romana find de alta nationalitate, da l-am editat ca doar eu pot intelege ceea ce scriu nu ma refer ca scriu in chineza si in alt sens

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce ți-ai șters contul?

Mai multe motive.
De ce?

Nimic, doar am întrebat.

11 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Nu poti generaliza. Depinde de situatie. Cateodata e mai bine sa spui adevarul, iar cateodata e mai bine sa ascunzi. Persoanele care spun tot in fata nu sunt agreate, in aceeasi situatie aflandu-se si cei falsi. Trebuie sa pastrezi un echilibru.

| J0B0MAT a răspuns:

Uneori doare adevarul.Nu neaparat ca imi place, dar e mai bine sa spui adevarul sau nu mai spui deloc.Cui nu-i e frica de durere?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun adevarul destul de des, dar sunt multe situatii unde mai trebuie si sa mint.

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Adevarul uneori doare dar face bine.

| MarcelineSykes a răspuns:

Uneori e bine sa ascunzi adevarul fata de cineva, doar pentru a nu rani acea persoana. Dar in acelasi timp sunt de parere ca oricat de dureros ar fi trebuie sa spui adevarul, sa se vada cat de cruda e viata.