Ambele sunt firme ok
converse sunt overpriced dupa parerea mea
am si eu acum o pereche de conversi lowtop din panza, da' i-am luat la juma' de pret sau ceva de genu'. ar trebui sa precizez ca eu umblu ceva mai mult pe jos (in medie cred ca fac vreo 4km/zi). s-au comportat acceptabil, dar s-a desprins putin talpa si s-a rupt panza in anumite locuri (panza s-a rupt din cauza ca am jucat baschet o data in ei). i-am cusut si lipit si nu ma deranjeaza deloc faptul ca au un aspect uzat, poate pe tine da.
am avut mai demult conversi star player din piele intoarsa. aia au fost printre cele mai bune perechi de tenisi/adidasi pe care le-am purtat vreodata. i-am purtat pana s-au distrus complet si mi-am mai luat o pereche si am facut la fel si cu ea. caut de vreo 7-8 ani prin magazine sa-mi iau, dar nu mai gasesc niciunde, sau in cel mai fericit caz gasesc varianta din panza la 4 milioane.
adidas sunt ok, dar nu sunt preferatii mei ca aspect. pentru mine conversii arata mult mai bine. am o pereche de adidas tot de piele intoarsa de vreo 3 ani. nu am ce sa le reprosez, inca arata acceptabil. pot sa ies pe strada cu ei fara sa zica lumea ca-s homeless. le-am schimbat talpa interioara acum 1 an ca s-a uzat rau de tot, dar in rest nu au semne foarte vizibile de uzura, in afara de cateva rupturi de material pe interior in punctele unde este frecare mai mare cu piciorul.
depinde de nevoile tale. eu mi-as lua ceva din piele intoarsa (preferinta personala, banuiesc) si m-as uita dupa reduceri. daca umbli mai mult pe jos nu-ti lua online ci din magazin, ca sa ii poti incerca si sa-ti fie comozi.
Avand in vedere ca nu-mi plac incaltamintele din panza, iar Converse ofera majoritar tenisi din panza care au si un pret exorbitant, cu mult peste valoarea lor, aleg Adidas dintre cele doua.
Dar eu as alege mai degraba Walkmaxx. Imi place talpa lor rotunjita.
αlle întreabă:
anonim_4396 întreabă: