Nu mi se pare corect, au fost si alti sportivi in aceasta postura, au primit amenzi si atat.
Da! cine greseste plateste! unde erea legitimat? Cum ramine cu imaginea clubului? trebuia sa-l amendeze si marile companii la care acesta facea recalma! nu vreau sa par rautacios! crezi ca pe Mutu chiar il mai trage inima la fotbal? ce-i trebuia lui un nas ca Nicu Gheara? sa spun mai multe? nu!
Da ! cine greseste plateste ! unde erea legitimat ? Cum ramine cu imaginea clubului ? trebuia sa-l amendeze si marile companii la care acesta facea recalma !nu vreau sa par rautacios ! crezi ca pe Mutu chiar il mai trage inima la fotbal ? ce-i trebuia lui un nas ca Nicu Gheara ? sa spun mai multe ? nu !
NU!
Frate el are averea de 13 milioane, de unde pana mea sa scoata 17?:O
Si...cu ce a patat numele clubului ca nu am inteles?
Au mai fost si alti fotbalisti care s`au drogat si nu a patit niciunu` ca Mutu.si Maradona s`a drogat
Nu mi se pare deloc corect, a fost prima data, nu s`a mai repetat, el si-a reparat imaginea si acum e ft bine.
Aiurea!
Mi se pare cam "exagerata" decizia tribubalului.Nici nu are de unde sa plateasca atat. Ar putea sa ramana lefter
Avea tot ce-i trebuia - talent, faima, bani... La ce i-au trebuit droguri? Altii fac si puscarie pentru asta. A scapat ieftin.
Vlad1998 întreabă: