| Anca a întrebat:

Aduce ghinion sa porti verigheta daca nu esti casatorita? Chiar daca nu este sfintita la biserica si o porti pe post de inel?
In fond... exista inele care se aseamana cu o verigheta.
Conteaza ca, sectiunea de bijuterii de unde ai luat-o se numeste : Verighete?

Ce credeti?

8 răspunsuri:
| zorialbi a răspuns:

Nu mai crede in superstitii happy

| Anca explică:

Mersi big grin
Si eu am fost intrebata daca m-am maritat, ca port verigheta aia pe inelarul de la mana stanga si chiar e verigheta laughing)
Datorita inelului am scapat si de abordari din partea necunoscutilor laughing Mi s-a intamplat o faza misto : Tot vorbea unu cu mine, incerca sa se bage in seama si cand vede inelu zice : Tre sa plec laughing Si s-a albit tot la fata laughing))

| Anca explică:

Dragosh, iti dai seama ca, atunci cand ma voi casatori vor fi alte verighete...

Am auzit fel si fel de superstitii si nu stiu ce sa mai cred.
Cica daca porti nemaritata fiind nu te mai mariti niciodata.
Nu ca ar fi mare paguba... dar na. happy

| Mina a răspuns:

Nu aduce ghinion. Sunt doar superstitii! Eu am o verigheta de argint, am purtat-o foarte mult. E doar o bijuterie, poart-o linistita.

| Anelise_2071 a răspuns:

Sincer, ghinionul si norocul ti-l creeazi singur, e doar o superstitie... poarte inelul cu placere, si daca crede cuma cineva ca te-ai casatorit treaba lui ...nu-ti poate face nimicwinking

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Eu port un inel de la bvlgari, e stil vergheta, e in genu astuia da n are scrsu ala pe margine http://www.totcedoresti.ro/......775.jpg... mie profesorul de religie mi-a zis ca m`am maritat? i am zis ca nu dar acolo intra inelu si` a zis ca am destul timp sa port cand ma marit da nu mi-a zis de ceva ghinion. deci poarta`l in siguranta :*

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Cu placere.pai chiar ca laughing asa e te vad cu inelu pe inearul` de la mana stanga mai tac si baietii astia ca toata ziua cu ochii dupa fete sunthee hee. eu am avut cu iubitu da a lui s`a facut urata si n`o mai poarta, le-am cumparat anul trecut de ziua indragostitilor :X

| Xfactor_2745 a răspuns:

Sfatul meu este sa nu o mai porti pana nu te casatoresti