Mă dau cu spirt pe mâini şi pe faţă şi stau cu aerul condiţionat deschis... E 6 şi eu am băut deja 3 litri de suc. .
Acum cateva zile cand a inceput sa fie atat de cald imi faceam vant cu un caiet sau ceva, acum nu imi mai trebuie.Sa stii ca m-am obisnuit cu caldura
Oricum beau f multa apa.Am ajuns sa beau in jur de 3-4 l de apa pe zi si cam atat.
Beau extrem de multã apã, merg fac un dus rece, pun lângã mine un ventilator.
Beau apa si suc recisor (nu rece, rece!), pap inghetata (cu fistiiic ), imi iau ventilatorul langa mine si fac dusuri cu apa recisoara (nu rece, nu fierbinte, potrivita! pentru ca vei fi si mai transpirat ca atunci cand ai intrat la dus)
Iti aduni toti prietenii te imbraci sport dar ma refer pantaloni scurti si tricou si ii inviti la o bataie cu pistoalele cu apa. Va fi distractiv si te vei racori
Eu beau iaurt sau ceai de menta, toata treaba este ca nu trebuie sa te racorasti, trebuie sa-ti mentii temperatura corpului, daca numaninci condimentat nu o sa transpiri, ai vazut ca asiaticii beau ceaiuri calde cind afara este temperaturi foarte ridicate si mai ales umbla imbracati din cap pina in picioare, imbracamintea le mentine transpiratia care la rindul ei mentine temepratura corpului
Nu am probleme cu caldura, mie chiar imi prieste. Port haine largute si comode, parul prins mereu si beau multa apa(dar nu rece). Cand simt ca e prea cald, chiar si pentru mine, mai mananc o inghetata, ma spal cu apa rece pe fata si pe gat sau fac un dus(apa calaie). Anul trecut tineam mereu cada umpluta cu apa rece si mai intram acolo, din cand in cand, pentru cateva minute sa ma mai racoresc.
agirll întreabă: