| Emeraude a întrebat:

Ah, am uitat! Vizualizandu-mi profilul din greseala, am descoperit ca pe 8 septembrie am implinit un an de TPU! Nici nu-mi dau seama cand a trecut! Va multumesc ca mi-ati fost alaturi in multe situatii, ca m-ati incurajat si mi-ati facut observatie cand a fost nevoie, ca m-ati invatat sa ajut si m-ati ajutat cand am fost in impas. Alaturi de voi am invatat multe lucruri total straine mie, am descoperit tot felul de oameni cu principii dintre cele mai diferite, am impartasit idei, impresii, am legat prietenii si uneori am asistat la divergente nedorite.
Sper sa ne revedem si la anul, in aceeasi formula, mai buni si la fel de frumosi!big grin
O seara placuta tuturor si treceti pe la receptie sa luati cate-o felie de tort! happy

P. S.: Hmm, trebuie sa pun o intrebare... deci, ce culoare au sosetele preferate?big grin

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Am cam intarziat dar o vorba spune ca niciodata nu e prea tarziu asa ca trebuie sa te felicit. Poate parea simplu si ceva normal sa stai pe un site de socializare asa mult. Dar nu e. Chiar deloc. Daca nu ai un scop frumos renunti intre timp. Am vazut lucruri frumoase la tine. Ce e drept si un orgoliu un pic in plus dar se intampla si la case mai mari. Trebuie sa te iertam pentru ca dai dovada si de multe chestii pozitive. Dar si tu ai datoria sa incerci mereu sa realizezi unde mai gresesti si sa incerci sa mai schimbi cate ceva.

Si ca sa iti raspund la intrebare : bleumarin

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Şi dacă nu am şosete preferate ce fac?happy Nu-ţi pot răspunde la întrebarea asta din păcate. Ai dreptate în ceea ce ai spus TPU e constructiv. Acum depinde. E bine că accepţi şi corecturile respective şi că înveţi din greşeli. Până la urmă asta ar trebui să însemne Toţi pentru unul. Baftă!

| Emeraude explică:

@anduta160: multumesc mult, sanatate si tie!

| anduta160 a răspuns:

Sosetele preferate albe:X.Asa si ce`i mai important:La multi ani! Sper sa ne "vedem"in continuare si cum ai zis si tu"mai buni" mai puri, mai sinceri.Numai bine.Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sarumana si sa cresti maretongue la multi ani.cat despre ciorapei cred ca stilu curcubeubig grin :*

Întrebări similare