| Windswept a întrebat:

Ah.Legat de sectiunea Jocuri PC/Online...Eu as propune sa se creeze o rubrica separata pentru metin si counter-strike 1.6, deoarece eclipseaza celelalte postari.Mai ales ca majoritatea doar cauta conturi,sau doresc sa isi deschida un server(sau,doresc sa vanda un hack).Nu sunt un utilizator ce frecventeaza site-ul, dar mi se pare incorect ca ei sa faca flood-ing cu intrebari pentru jocuri "primitive" ca metin si cs 1.6, exista raspunsul pentru ele peste tot online, sunt sute de forum-uri dedicate.Este doar parerea mea. Sper totusi ca propunerea mea sa fie luata in considerare.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tin sa iti dau dreptate, insa in felul asta ar trebui sa se tot introduca tot felul de rubrici si ne-am incurca in ele, pentru ca ar mai trebui o rubrica pentru toate distrusele la care nu le-a venit ciclul si cred ca sunt gravide, o rubrica de agatat pentru ca multa lume nu stie cum se face asta sau daca la cineva ii place de el/ea, o rubrica cu invitatii pe file list, o rubrica speciala pentru naruto, si inca cateva sute de rubrici aiurea!