In primul rand "ce o fi cu nickul tau?"
In al doilea rand eu cred ca te place, dar a grija sa nu te inseli si sa iti faci sperante degeaba
Te priveste indelung? asta e sfatul pe care il dau eu baietilor cand vor sa agate o fata dec clar vrea sa te agate
Dar poate nu are tupeu si se teme de un eventual refuz, daca a incercat sa te faca geloasa s tu nu ai reactonat, poate crede ca nu il interesezi
Ar trebui sa profiti si sa ii arati cat de mult il placi, privire fulgeratoare un fluturat din gene si un zambet cuceritor l va da gata
Stai mult in preajma lui s fa asa fel incat sa ramaneti singuri, si incepeti sa vorbiti nu uita ~face to face~ incearca sa il intimidezi s nu cumva sa eviti sansa sa deschizi subiectul "dragoste " nu cre ca va rezista mult
Mult succes
Ehh... e poveste lunga aici
Am id-ul lui de mess, ne cunoastem, dar nu vreau sa vorbesc cu el pe mess pentru ca pe mess ne certam. Mi-a mai placut de el...si lui de mine...eu am gresit.si a fost o perioada de pauza.Acum...dupa cateva luni poate incepe iar ceva.As vrea eu .
Aaa...si stai linistita pisoias, sunt si altele dupa el, ba chiar m-a facut si geloasa, dar a vazut ca nu merge si acum a renuntat...Acum fuge de ele). Dar de mine...niciodata .
Uuuuuuuuu
Sari pe el
Normal ca te place ....si daca nu te place atunci o sa te placa
Da, chiar mai multe. Doar daca nu e un sadic de ala nesimtit. (Nu recunosc nimic, oricum.)
Daca te place nu este o teorie, este un fapt (vorbesc din experienta). Daca esti interesata, da-te putin la el ca sa-i dai curaj
Da...sunt sanse mari :X...intra in vorba cu el, cere-i un id de mess...pana nu ti-o ia alta inainte, mai ales daca baiatul e si frumusel
Draga silvia...pei daca acest baiat nu fuge de tine... ce ar fi sa profiti putin de ocazie :-> arata-i ca il placi, dar nici exagerat ca si-o ia in cap dupa ...arajeaza-te in fiecare zi, priveste-l, zambeste-i! succes
Nu se uita lung dupa tine, se uita lung dupa lantisorul tau. Zimbeste cind il privesti, pentru ca e incurcat de situatie. Se teme ca ti-ai dat seama ca iti vrea lantisorul, pe cind tu de fapt crezi ca te doreste Desteptarea! Nu te iubeste, nu te doreste, nu te soarbe din priviri, jinduieste dupa lantisor
MadaAwwr întreabă: