In primul rand "ce o fi cu nickul tau?"
In al doilea rand eu cred ca te place, dar a grija sa nu te inseli si sa iti faci sperante degeaba
Te priveste indelung? asta e sfatul pe care il dau eu baietilor cand vor sa agate o fata dec clar vrea sa te agate
Dar poate nu are tupeu si se teme de un eventual refuz, daca a incercat sa te faca geloasa s tu nu ai reactonat, poate crede ca nu il interesezi
Ar trebui sa profiti si sa ii arati cat de mult il placi, privire fulgeratoare un fluturat din gene si un zambet cuceritor l va da gata
Stai mult in preajma lui s fa asa fel incat sa ramaneti singuri, si incepeti sa vorbiti nu uita ~face to face~ incearca sa il intimidezi s nu cumva sa eviti sansa sa deschizi subiectul "dragoste " nu cre ca va rezista mult
Mult succes
Ehh... e poveste lunga aici
Am id-ul lui de mess, ne cunoastem, dar nu vreau sa vorbesc cu el pe mess pentru ca pe mess ne certam. Mi-a mai placut de el...si lui de mine...eu am gresit.si a fost o perioada de pauza.Acum...dupa cateva luni poate incepe iar ceva.As vrea eu .
Aaa...si stai linistita pisoias, sunt si altele dupa el, ba chiar m-a facut si geloasa, dar a vazut ca nu merge si acum a renuntat...Acum fuge de ele). Dar de mine...niciodata .
Uuuuuuuuu
Sari pe el
Normal ca te place ....si daca nu te place atunci o sa te placa
Da, chiar mai multe. Doar daca nu e un sadic de ala nesimtit. (Nu recunosc nimic, oricum.)
Daca te place nu este o teorie, este un fapt (vorbesc din experienta). Daca esti interesata, da-te putin la el ca sa-i dai curaj
Da...sunt sanse mari :X...intra in vorba cu el, cere-i un id de mess...pana nu ti-o ia alta inainte, mai ales daca baiatul e si frumusel
Draga silvia...pei daca acest baiat nu fuge de tine... ce ar fi sa profiti putin de ocazie :-> arata-i ca il placi, dar nici exagerat ca si-o ia in cap dupa ...arajeaza-te in fiecare zi, priveste-l, zambeste-i! succes
Nu se uita lung dupa tine, se uita lung dupa lantisorul tau. Zimbeste cind il privesti, pentru ca e incurcat de situatie. Se teme ca ti-ai dat seama ca iti vrea lantisorul, pe cind tu de fapt crezi ca te doreste Desteptarea! Nu te iubeste, nu te doreste, nu te soarbe din priviri, jinduieste dupa lantisor