| Kaydo a întrebat:

Ahhhhhh...de unde sa incep? Sper ca ma veti putea intelege.Deci:
Problema mea:Mentalitatea
Explicare:Va dau un exemplu.Cand joc fifa imi fac echipa vreo 15 de ora sa aleg jucatori capabili, dupa aceea intru in joc.etapele sunt urmatoarele:
1)Mentalitatea mea e una buna! Voi castiga sigur!
2)De obicei cand adversarul se aporpie de poarta zic:"nu cred ca da gol" si pe masura ce se apropie eu nu mai cred(stiu stiu ca asta e o problema, insa pur si simplu nu o pot controla, fiindca ceva mic acolo in creierasul meu zice deja ca sunt terminat).
3)Primesc gol si zic:"nu-i nimic egalam"
4)Primesc al doilea gol.Mentalitatea mea incepe sa devina proasta.
5)Dau gol.Creste mentalitatea.
6)Primesc 3 goluri la rand.Incep sa injur si sa arunc prin casa cu ce prind(nu ma pot stapani).
De ce? Pur si simplu imi zic:"Ba frate! Daca sa dau bara din 14 suturi nu e ghinion, atunci ce e?". Oricat as incerca sa fac o faza frumoasa iese un cacat.Nu inteleg nimic. Oricat as incerca sa gandesc pozitiv nu stiu...ei imi dau goluri de **** din tot felul de pozitii si eu din pozitie buna ratez...
Exact acum 10 minute eram intr-o astfel de ipostaza cand am scos consola din priza si am bagat calculatorul sa ma joc ceva sa ma linistesc si am inceput sa bat animale din plus.
Alte detalii:Si in viata reala e la fel! Inainte era si mai rau dar acum ma pot calma in situatii neprevazute. Daca nu imi iese ceva injur si ma enervez.Nu vreau asta. Vreau sa joc linistit si calm chiar daca iau 16-0. Vreau sa joc frumos si cinstit! Dar problema asta e ca oricat as incerca eu sa spun:"Sunt cel mai tare! Voi castiga!", tot apare ceva care imi distruge teoria!
Desigur ca in unele zile norocoase imi iese tot fara sa gandesc pozitiv prea mult!
Intrebare:Ce as putea face ca mentalitatea mea sa devina una mai buna zi de zi? Exista vreun antrenament ceva? Niste sfaturi ar fi binevenite!
Concluzie:Multumesc anticipat si scuze ca v-am facut sa cititi atat pentru o problema minora, dar totusi deranjant de persistenta de-a mea! Scuzati greselile gramaticale!
O seara buna!

1 răspuns:
| Kaydo explică:

Imi fac echipa vreo 15 minute scuzati! sunt obosit...