Până nu de mult, aș fi acceptat.Acum însă, m-aș gândi de 3 ori știind că sunt înconjurată de oameni ce mă iubesc.
de ce doar in momentul de fata?
ce-ai patit?
Pai in momentul de fata nu prea tin la viata mea
mi-am dat seama de asta
ideea era sa aflu ce te-a facut sa nu-ti pese de viata ta
nu e necesar sa-mi spui daca nu vrei
Nu am un motiv anume.
Dar nu ma mai uimeste nimic, nu ma mai atrage nimic...
Totul e din ce in ce mai plictisitor pentru mine...
nu doar pentru tine
singura chestie care ma scoate pe mine din plictiseala asta de zi cu zi e muzica
nu ai si tu ceva care ''sa te tina-n viata'' sa zic asa? (de ex.: cum ar fi pentru unii muzica sau dansul sau orice altceva)
De muzica deja m-am plictisit de toate genurile care imi placeau, iar celelalte chiar nu ma mai atrag.
Iar altceva care sa ma tina-n "viata" nu prea, cel putin nu e ceva posibil
o-kay...
atunci ce planuri ai in continuare?
sa astepti sa se-ntample si ceva ''fain'' sau ce?
Cam asa
Sau sa imi gasesc un scop...
okay
e si asta un plan, ce-i drept
insa nu cred eu ca-ti vei gasi scopul atat de usor (de fapt, cred ca nimeni nu are un scop exact, asa ca poate nu-l vei gasi niciodata sau il vei gasi fix atunci cand iti vei pierde speranta)
Probabil...
O sa traim si o sa vedem ce si cum...
Da, adică conteză.
Nu aş putea să stau să mă uit cum un copilaş nevinovat moare în faţa mea.
Nu.Pentru o persoana draga maybe dar asa in niciun caz.Ce rost are sa fii erou daca oricum nimeni nu isi va aminti de tine peste cativa ani? Sa fii uitat de toti, sa mori pentru cineva si pentru ce? Ca sa apari si tu de 2-3 ori la stiri caci nu mai au aia ce sa arate in afara de politica si alte porcarii...
Nu are rost...pana la urma toata lumea moare mai devreme sau mai tarziu.
okay, mi-ati raspuns amandoi la intrebare
va multumesc
insa valea de la intrebarea mea
n-am nevoie de off-topic
Singurul normal de aici. cam mica "echipa" a?
Ce va certati ma?
Cine se cearta . eu ii spun ce gandeasc, ea pune botul ca o doare adevarul si toata lumea e fericita
Ma bag si eu.
Iar am ajuns toti 3 .
Daca tot ne-am strans iar toti 3 ce faci, accepti invitatia la acel hentai?
Gata, ca-i facem notificari.
Vrei sa ne uitam la desene?
Unde o fi Croampa cu katana?
Mno, cred ca iti dai seama ca de ar fi sa aleaga cineva sa vedem ceva toti 3, tu ti-ai pierde dreptul de a alege .
Si eu nu am incredere in tine ca cine stie ce-mi faci .
Asa ca sa vedem ce zice si Doub.
Ca na,una e Mad, Endoryus si Conquete, alta e Mad, Endoryus si Doub
Si nu, nu accept .
Mie imi convine si mai mult. 2 fete 2 baieti
Ce-i cu mine?
Ce facem?
Uuuuuuuuuuu
O sa mananci bataie de la toti 3 ...
Pe Doub nu trebuie sa o intreb , ca stiu ca e de partea mea, dar cu Mad cum fac?
Mad e de treaba, deci cred ca il pot molipsi si pe el
Deci da, o sa-ti iei bataie de la toti.
La cat de mititei sunteti va caftesc doar cu o mana cat despre mad il mint ca il cheama Kill ca tot are ce are cu ea si scap repede de el
Il batem pe Endoryus, nimic special.
Dai în fete?
O_O?
De ce îl batem?
Pentru voi fac o exceptie
Da,si ai ramane cu noi doua.
Ai da in fete?
Aaaa, ai da?
Asta e violenta domestica.
Lasa ca eu stiu ca sunteti slabe si urate asa ca ma pot preface ca sunteti baieti si numai am probleme de demnitate atunci
Hmm , de mine nu stiu ce sa zic, dar stiu de Doub.
Chestia e ca Doub e undeva aici, iar "urata" este undeva pe la iesirea din galaxie
Oh,vai,tu,amabilule.
Mi-am adus aminte de "sensibilo" .
Eu nu te cred, mama mi-a zis cand m-a dat afara pe usa sa nu cred satanistele
"at despre mad il mint ca il cheama Kill ca tot are ce are cu ea si scap repede de el" -Ce ai zis aici? (^.^)
Citind postul tau cu "numai postati ca ii apare notificari" mi-a dat de inteles ca iti pasa de ce zice ea si na, in gluma am zis ca te trimit la ea si scap de tine, ramane doar doub si depressa sa le caftesc. percepusi acum?
Pricepusi acum si da chiar e naspa sa-ti faca cineva notificari, chiar acum ii fac si eu una (scuze Killy )
nu puteţi să mergeţi pe privat sau la altă întrebare?
Mai lasa areele de vedeta ca nu mori de la cateva notificari. vai domne nenorocire.
tu stai să-mi urmăreşti fiecare răspuns?
ce om...
altă treabă n-ai?
dacă-ţi sunt antipatică, comportă-te ca omul matur ce te dai a fi şi vezi-ţi de treaba ta
Mi-a aparut notificare de la MAd si am vazut si raspunsul tau, nu trebuie sa fii Einstein sa iti dai seama, plus de asta, pentru nu stiu ce motiv ma amuza sa te cicalesc ca te oftici atat de usor oricat de omori tu sa pari indiferenta.
Asa si?
Eu sunt religioasa.
Azi am vazut ca ai facut misto de cam jumatate de aici .
Ai...Ai un punct in plus de la mine :'(.
Sunt in toane bune , mai are putin "pisi" si termina cu bac-ul si mergem la mare. sa uit de voi toti uratilor si railor ce sunteti
ps."Eu sunt religioasa." asta te faci mai mare mincinoasa cred ca tu credeai ca e contra
Bikini
...
Pe tine te-a tras curentul
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Daca ar fi vorba de un copil. Doar atunci. In rest as muri pentru parinti sau pentru fratii mei mai mari.
misto...si copilu' ala creste si devine cel mai mare infractor/interlop/camatar/sau nu aduce niciun beneficiu societatii/face umbra pamatului degeaba/traieste intr-o familie nasoala/duce o viata grea
da...mai bine sa traiasca copilu', da
De ce esti asa negativista?
ce ti-am scris acolo sunt/pot fi niste situatii reale
si...''negativista''... pe bune? si tu esti de aia optimista cu unicorni si curcubee?
Eu nu sunt negativista, eu sunt doar cum sunt, ma gandesc si la jumatatea plina a paharului dar si la cea goala. E o diferenta. Eu vad situatile din mai multe puncte de vedere, nu vad doar partea rea din ceva, si chiar daca ar fi doar parti rele eu incerc sa gasesc si parti bune.
sincer, fix raspunsul asta ma asteptam sa-l dai...
deloc previzibila, delooc...
Acum vad cuvantul "Necunoscut". Atunci, conteaza. Daca e sarac, ma gandesc, daca e bogat, nu.
am zis ''necunoscut''
necunoscutul nu poate fi din familia ta, ca n-ar mai fi necunoscut asa
a
okay ca te-ai corectat
Ce de egositi pe aici, nici macar nu glumesc. daca sunteti vreodata in pericol in viata voastra si cineva trece si nu da 2 bani pe voi sa nu fiti ipocriti sa ziceti ca el/ ea sunt niste nesimtiti ca nu meritati nimic.
unde era milostivu'
dacă n-ai nimic interesant de spus, de ce te mai oboseşti?
ştii ceva?
cui îi pasă?!
Deja acel "cui ii pasa" devine prea stupid chiar si pentru una "matura" cat tine. dar fata de tine si alte persoane pe aici, eu dau mai mult de 2 bani pe persoane care sunt in pericol dar ce pretentii am eu de la niste copii, oricum in lumea voastra doar de voi va pasa. mare noutate
ia intreabati mama daca vede pe strada un copil si vede ca vine o masina, se duce sa incerce sa salveze copilul? cand o sa ii afli raspunsul o sa vezi diferente de mentalitate dintre un copil copac si o persoana normala
okay, Endoryus, îţi urez o zi bună
la revedere
Pai ce faci, imi dai papucii?
Pentru ca mi se pare ca devii ca Meidan: sarcastica, directa, INDIFERENTA...
Nu e rautate, sunt fite de copil. sau e acea perioada a lunii si e cu fundul in sus, mai stii
Cred ca ne asteptam cu totii la raspunsul asta mai ales din partea ta. Bineinteles ca nu as accepta din moment ce nu il cunosc. Persoana respectiva ar putea fi criminal, de ce sa nu il las sa moara atunci? Bine, exista si riscul de a pierde vreun geniu sau mai stiu eu ce dar pana la urma suntem egali iar viata mea conteaza la fel de mult.
,,mai ales din partea ta"-da' de ce?
A mai pus careva intrebarea asta.
Poate ca da, poate ca nu. Atunci am raspuns ca da, dar acum sincer nu stiu. Fiecare lucru se intampla cu un rost.
Una este sa o faci si alta este sa stai si sa filozofezi.
asa filozofand tu vei avea intotdeauna dreptate din spatele ecranului unui calculator si sincer nimanui nu-i pasa.
dupa ce vei vedea o nedreptate si vei simti nevoia sa ajuti sa-mi spui si mie cum este mai bine, sa stai ca un las sau sa te bagi si sa ajuti pe cineva care are nevoie de tine. si apoi de unde stii ca vei muri?
paa, anonima
daca doriti sa conversati, duceti-va pe privat, va rog frumos
...Da ce ai patit, de ai draci?
efectiv nu suport sa-mi faceti notificari inutile in plus
pricepi ce zic?
okay, acum ca ai inteles, nu e necesar sa-mi dai reply
mersi pentru intelegere
Normal ca nu
doar in cazul in care as avea in jur de 50-60-70 sau mai multi ani, cancer sau o viata de rahat. pana atunci, nu stiu daca as accepta sa mor pentru a salva viata vreunei persoane nici macar daca imi era cea mai apropiata persoana din lume. n-am ajuns inca la nivelul ala de intelectualitate si oh-vai-imi-detest-viata-si-ascult-screamo. cum se vede de-acolo de jos?