Stiu ca suna urat si egoist, dar nu as accepta. Daca e un om rau, care va face rau lumii?
exact asta i-am zis si eu unui user mai sus
insa vad ca nu e de acord cu mine si m-a catalogat drept ''negativista''
asta e
Pai, nu cred ca e negativism, ci simtul realitatii... Adica, eu pot garanta pentru mine ca nu fac rau lumii, sau incerc pe cat posibil, dar nu am cum sa pot garanta pentru acel strain...
exact asta cred si eu
ma rog, fiecare cu opinia lui...fie ea aproape de adevar sau total falsa
Da,nu stiu de ce dar intodeauna am avut sentimentul ca asta imi va rascumpara sufletul intr-un fel, si chiar daca nu ar avea legatura cu asta, nu ma pot gandi la un alt mod mai bun de a muri.
pare fain motivu' ăsta.
Nu as face-o din egoism ca sa o numesti "motiv"...
ce treabă are egoismul?
ai zis "da" (adică "da", ţi-ai da viaţa pentru a salva un necunoscut). din ce "motiv" ai face asta? (adică "de ce ai face asta?") răspuns: "nu stiu de ce dar intodeauna am avut sentimentul ca asta imi va rascumpara sufletul intr-un fel, si chiar daca nu ar avea legatura cu asta, nu ma pot gandi la un alt mod mai bun de a muri."
dacă eşti egoist, nu prea faci chestii pentru alţii, dar tu tocmai ai spus că ţi-ai da viaţa pentru un necunoscut. poate ai greşit cuvântul. poate voiai să spui că n-ai vreun interes pentru care ai face asta ca să o numesc "motiv". nu ştiu.
Wow,ok,este cum spui tu, nu trebuia sa te consumi atat
nu prea m-am consumat.
nu aveam ce altceva să fac la ora aia, aşa că, dacă tot am mai primit un răspuns la întrebare, am zis să dau şi eu un reply răspunsului, în special pentru că nu te-am mai văzut pe aici
Cipi1212 întreabă: