NOname
| NOname a întrebat:

"Ai avut până acum o căpuşă?"
Am avut una ca animal de companie, în borcan. Se pune?

57 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

N-are nicio legatura cu nimic dar ai vazut asta?
http://www.vox.com/......ving-trick

Uite si aici:
https://www.facebook.com/......448799806/

Primarul acela e tare mandru de gaselnita sa, a pus si pepagina de facebook imagini, ai citit comentariile?
Ai bea apa dintr-un lac pe a carui suprafata plutesc milioane de bile de plastic supraincalzite de soare?

Sa mai zica cineva ca americanii n-au imaginatie!

| NOname explică (pentru Leocerba):

Foarte tare.

"It takes a lotta balls." laughing

| Leocerba a răspuns (pentru NOname):

Sper ca exista o explicatie pentru culoarea neagra, pentru forma rotunda, pentru dimensiunea aceea, pentru plasticul folosit, pentru ideea in sine.
Personal as fi votat sa fie galbene, in forma de rățușcă si sa si piuie dar nu m-au intrebat.
Nu-i bai, ne-om adapta si la asta.

| NOname explică (pentru Leocerba):

laughing Eşti o adorabilă, ţi-am mai spus?

...şi pe mine negrul m-a lăsat nedumerită. Parcă se luptă cu evaporarea apei, totuşi, nu pentru. Dar, mă rog, dacă nu s-au gândit la răţuşte, clar, nu-s genii. laughing

Oricum, spectacolul vizual e preţios. Îmi vine să le şi pocnesc, ca bulele alea de aer din pungile de protecţie, ştii?, sau să le mângâi, sau să mă dau pe ele, sau să le înşir pe aţă ca mărgele...hee hee

| Prezidentul a răspuns:

Eu am avut un purece intr-un borcan, ne potrivim.

| William a răspuns:

Da, se pune.

| Axz_axn_1978 a răspuns:

Cred ca ai capuse in caplaughing)) da-le afara! nu au platit cazarealaughing

| NOname explică (pentru Axz_axn_1978):

Da, probabil am şi acolo. laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Doar umane si NU pot scapa de ele nici de-a naibii...

La cat de,, rea'' sunt nici capusele nu se ating de mine pentru ca se otravesc de veninul meu!rolling on the floor

| Fatamuntilor a răspuns:

Oare paduchii, puricii care traiesc la om sau pe langa casa omului sunt considerate animale de companie?rolling on the floor
Sau furniclie, gandacii de bucatarie si alte insecte?

| NYK4u a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Păduchii da... Sunt foarte atașați de om. laughing

| RainmakerX a răspuns:

Mda.☹
Despre capuse, tantari, gandaci au fost atatea intrebari in oracol si nici macar 1 despre anime-uri sau desene... trist T_T
✯Parca nu au fost...sau poate au fost dar putine____nu mai tin minte ✯

Zic si eu...pana la urma oracolul este facut ca sa vedem cu cine ne potrivim...pe cine intereseaza daca ai avut sau nu vreo capusa pana acum?

Da, se pune...de ce nu? ツ

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

A vreo doua care ma sug de bani.

| Croampa a răspuns:

Wai, wait, wait... m-ai pierdut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iaaac, ce scarbos, ce intrebare mai e si asta? Daca esti la masa si o citesti iti piere pofta de mancare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pune cum sa nu se puna. Dar intrebarea este, unde ai pus tu capusa? Pe scaunul profesorilor? Pe tejgheaua vanzatoarei care nu te lasa niciodata sa cumperi tigari? In ghiozdanul colegului care ti-a spart mingea? Unde?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu, dar era radasca, am mai avut si lacusta si linux, dormeam cu borcanul in bratehappy este in gemenii un copil cu un gandac in borcan care incearca sa isi vada colegii de camin prin borcanul animalutului. strasnic

| CristinaSNC a răspuns:

Eu zic ca se pune laughing

| SabinaQueen a răspuns:

Ce coincidenta si eu am avut, dar a murit sad

| anonima0101 a răspuns:

Interesanta intrebare ..ar trebui gandita, pacat ca nu prea are logica..si eu am avut o musca pe care o tineam captiva intr-un borcan si nu ma mai laud * a stai, am facut deja asta, upss*

| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Ce animal? Alea-s insecte, gen paraziţi. Şi de ce să le ţii? Când sunt purtătoare de boli?

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Se pune, cum sa nu, in oracol apar cele mai stupide intrebari. Astia chiar nu au imaginatie. laughing)

| Codreanu_Anduta_1991 a răspuns:

Pana la urma de ce sa nu se puna, e tot un animal.

| nlko a răspuns:

Macar bine ca au trecut peste tantari... laughing

| NYK4u a răspuns:

A ta este femela sau mascul? ca le bagam la imperecheat amandoi. laughing

| pilaf a răspuns:

Nu se pune, fiindcă ai chinuit-o. Trebuia să fie minim două

| compcris00 a răspuns:

Pfff
"Ai avut până acum o căpuşă?"

Am avut una ca animal de companie, în borcan. Se pune?
Cind am citit primadata intrebarea parca voiam sa rid, dar cind am citit intrebarea si raspunsurile, mai n-am murit de ris.Intrebare mai timpita n-am auzit.Si daca se pune normal ca nu se pune.
CUm ai intreba, faci se% in fiecare zi?
Da fac eu cu tubul si cu ecranul Tv-ului de 40 de inch.

| YesorNo a răspuns:

Si ce s-a intamplat cu ea? laughing

| puscahoreangaion a răspuns:

Nu aceea este un parazit

| veryhonest a răspuns:

Da. Se poate pune unde vrei, nu neaparat intr-un borcan.

| NyctophobicGhost a răspuns:

Da, am avut, pana ne-am dus amandoi la dus.Da am scapat sapunul si ...am strivit-o sad Judecatorul mi-a spus ca n-am voie sa ma mai apropii de o capusa, doar gonflabila.
A doua zi miting in fata casei, iti dai seama ca n-am putut sa ies, am stat trei zile fara crema de ghete.Trei zile! Venea si Mos Nicolae...
Nu stiu, eu niciodata n-am noroc. sad

| NOname explică (pentru NyctophobicGhost):

Păi da, şi căpuşele e oameni. sad

| HikariAi a răspuns:

Stai, ce? laughing) suna creepy laughing) Anyways... logic capusa e insecta si nu animal, asa ca nu se pune. Dar se pune ca insecta de companie sau ca "animal" de companie. thinking

| NOname explică (pentru HikariAi):

Dacă e logic că nu e animal, atunci ce e, plantă cumva?

http://ro.wikipedia.org/wiki/Regnul_Animalia

Ziceam, se pune că o am sau ba?
Sau poate ea mă are pe mine...hmm.

| HikariAi a răspuns (pentru NOname):

Esti funny laughing) Okay, m-ai calcat pe "coada" laughing) Sunt de acord cu ce scrie pe wiki dar nu sunt de acord cu comparatia ta, e ilogica! De exemplu am o casa de 5 mil de ani si in ea sunt multe insecte, le pot considera animalele mele de companie? Yes I do, why not? Nu?

Ma gandeam sa nu-ti scriu, dar totusi am sa-ti explic parerea mea. Ca sa consideri un animal de companie ceva (insecta, reptila sau animal ---cum se mai numesc animalele acum daca toate sunt animale sau ce mai vrei tu) se presupune a simti atasament fata de acel animal si el de tine, asemeni unei pisici sau unui caine (ai grija de el, te joci cu el, il ti in brate, el simte atasamentul tau si tu ai lui). O capusa nu cred ca face parte din aceasta categorie, e doar o idee care ti-o creezi tu, ceva fals. E ca si cum ai avea un sot/sotie care nu e niciodata langa tine si nu face nimic pentru tine (e doar cu numele). Sper sa intelegi si sa nu trebuiasca sa-ti scriu un roman ca sa te fac sa intelegi.

"Sper sa intelegi si sa nu trebuiasca sa-ti scriu un roman ca sa te fac sa intelegi."

Da, că eu sunt aia grea de cap. laughing

Nu e vorba de asta, doar ca e totusi un subiect destul de complex daca esti capoasa. Stiu ca esti o persoana inteligenta, dar nu stiu cat de capoasa esti tongue

Cred că am fost prea subtilă. laughing

Esti, o persoana subtila laughing)

| tteo91 a răspuns:

Ce glume ai in tine,,,, Altele mai stii?

| BadSirChaos a răspuns:

Eu am avut un paianjen intr-o cutie de betisoare de urechi dar l-am omorat pentru ca m-a muscat cand am vrut sa il speri pe taica-miu cu el.

Întrebări similare