Daca ar fi toti dupa acelasi tipar nu ar avea farmec. In plus atunci as crede ca daca Dumnezeu exista e dictator cu siguranta. Ca exista sau nu exista nu e dovada, sau nu se vede clar.Dar dovada ca ce a creat formele si stilurile nu e o adunatura dictatoare de forte supuse sau rebele, exista.
Niciodata. Complexele sunt psihice, legate de o "anomalie" fizica, nu fizice. Chiar daca as fi avut (sau poate am dar nu vad eu), vreun defect fizic nu cred ca m-as fi complexat. De fapt nu prea mai am diti si cand zambesc apare un ranjet cu un mare luft intr-o parte, insa natura isi urmeaza cursul si nici la dentist nu ma duc pentru ca astept sa cada toti sa pun direct placa si ma chinuie o singura data. De ce sa-ti fie jena de ceea ce esti? Traieste liber, traieste-ti viata si bucura-te."Carpe Diem".
Eu nu ma stramb cand vad pe cineva fara dinti, inteleg mai mult din problemele pe care le are si daca e un om care nu bea, lupta si nu ajunge la liman, atunci mai frumos este.Dar daca mi s-ar intampla mie la dintii din fata nu stiu cat timp mi-ar lua sa trec peste suferinta. Si cum as indura pana la placa. Sunt femeie, e clar. Sexul slab de inger.
Hmm, nu e chiar un complex, dar as vrea sa mai slabesc. Mai exact, as vrea sa scap de tot de burtica si sa am un abdomen tonifiat. Hehe, vise!
Cu tonele, incepand de la frunte pana la coapse. In general sunt legate de greutate ceea ce mi-a schimbat radical stilul de viata. Daca as putea sa ma schimb as face-o radical, nu discriminez.
http://thinfantasy-proana.blogspot.ro/
Nu știu să am . N-aș schimba nimic la înfățișarea mea, sunt mulțumită de mine, iar dacă am mici "defecte", mi le iubesc, încât am ajuns să nu mi le mai observ !
Ai culoarea pielii mai inchisa? Sau care ar fi problema? Si parul ce are?
Am culoare pieli inchisa... si sunt blonda blonda natural... si toti se uita ciudat.
Fiecare suntem unici in felu` nostru.Deci stai linistita! Doar stii cum e lumea..nu-i lua in seama;-).
Toti avem complexe de exemplu, eu mereu ma plang ca am soldurile, fundul si coapsele mari, si slabesc foarte greu
Daca ar fi toti dupa acelasi tipar nu ar avea farmec. In plus atunci as crede ca daca Dumnezeu exista e dictator cu siguranta. Ca exista sau nu exista nu e dovada, sau nu se vede clar.Dar dovada ca ce a creat formele si stilurile nu e o adunatura dictatoare de forte supuse sau rebele, exista.
anonim_4396 întreabă: