| chrystyna a întrebat:

Ai dreptate Tipu.Iti multumesc ca esti realist.Intr-adevar acea universitate e renumita, am mai auzit.Am fost si eu in Padova intr-o vacanta destul de lunga si am observat cum e cu valoarea banului, etc.Acum ce sa spun, stiu ca e greu dar sunt obisnuita sa fac fata acestor provocari.Acum sunt intr-o pauza de un an. Dupa terminarea liceului m-am inscris la Academia Fortelor Terestre undeva in Sibiu.Ca si acum, nimeni nu credea ca o sa reusesc sa intru acolo.Si am intrat. Fara spaga, fara cunostite, doar pregatindu-ma. ffffffff mult. Dar m-am retras, pentru ca armata nu aduce satisfactii, mai ales unei fete, si iti cere in schimb numai sacrificii, iar salariul trece putin peste 1000 de euro.Am considerat ca nu merita si acum incerc sa ma indrept catre ceva mai sigur, care sa-mi placa si sa merite efortul.In Romania nu prea ai sanse de reusita. Iar la Iasi de exemplu, la Cuza, daca nu intri la stat taxele trec de 1000 de euro.Deci,cam tot aia e. Tind sa cred ca nu e suficient sa inveti.trebuie sa mai ai si fff mult noroc.Acum nu stiu cat de norocoasa o sa fiu pe viitor.In Italia nu mi-e frica de invatat.Problema ar fi cu actele, nu cred ca o sa am timp sa le fac la timp.Si daca o sa fie asa, o sa raman in Romania. Apropo, tu la ce facultate esti inscris? Din punctul tau de vedere, ce va merge in Italia peste 2-3 ani?

1 răspuns:
| mistikk a răspuns:

Nu sunt ink la facultate dar incearca sa afci ceva ce iti place nu stiu cauta ceva sa lucrezi la sri sau nu stiu unde ti se pare mai convenabil adica sa imbini utilul cu placutul big grin