| 4b a întrebat:

Ai face orice pentru supravietuire?thinking

Răspuns Câştigător
| Cat a răspuns:

Instinctele si atata amar de ani de evolutie te imping ca, in situatii limita, sa arati ca ai face orice pentru supravietuire. Daca alegi fight din fight or flight, e pana la capat.

11 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Da. Un copil c-o femeie casatorita.

| positivity a răspuns:

Măi, având în vedere că viaţa ne este dată să o trăim, da, aş putea spune că aş face orice. Dar depinde ce înseamnă acest "orice", că doar nu aş omorî un om nevinovat doar pentru a trăi eu.

evenso
| evenso a răspuns:

Hmmmmmmmmm grea intrebare, as face multe, dar nu orice si daca acum ma intrebi ce nu as face nu as putea raspunde pentru ca trebuie sa fiu in aceea situatie si doar atunci mi-as putea da seama.

| ღNameღ a răspuns:

Nu, orice inseamna chiar si sa iti sacrifici parintii sau fratele
Eu nu as face-o.

| ombladon a răspuns:

Aproape orice...

| Mădă0611 a răspuns:

Nu, eu oricum vreau sa mor tanara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunii ''crestini'' ar spune nu. Dar adevarul e altu. Vezi tu, cand ceva nu e in regula, se intampla ceva in lume, sa zicem explozie solara. Cand lumea va ramane fara curent, fara imbracaminte, fara mancare, si cel mai important, fara viata asta ''frumoasa'', oamenii acestia civilizati se vor manca intre ei pentru un colt de paine. E cam trist. Dar cam asta e adevarul... Deci raspunsul la intrebarea ta, in ceea e ma priveste pe mine, e da, as face orice pentru supravietuire.

| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

As face orice! Daca prin supravietuire se intelege a scapa dintr-o situatie extrema! Sa fim seriosi! Toti oamenii au instinctul de autoconservare.Cand te afli intr-o situatie ce tine de viata si de moarte se activeaza la un nivel subconstient instinctele primare, care te vor ajuta sa scapi! Cum un caine daca este incoltit musca, asa va face si un om!
Singurele persoane care isi pot coplesi instinctul de autoconservare sunt mamele.Deoarece instinctul matern ii dicteaza mamei sa faca orice pentru bunastarea puiului ei fara a se gandi la siguranta proprie!

| Serenade a răspuns:

Acum cand am burta plina pot sa spun usor nu, dar cand oi fi in acea situaitie imi voi da seama. Intrebarea ta nu o sa primeasca nici un raspuns concret.
Cred ca intrebarea ta este daca instinctul invinge ratiunea.- Instinctul este cel care castiga in 99% din cazuri.

| RC33 a răspuns:

Da! Cred ca oricine ar fece la fel...

| Anuzzyka2000 a răspuns:

orice, dar nu as face niciodata ceva rau persoanelor iubite