| anka a întrebat:

Ai facut in trecut lucruri care atunci ti se pareau vitale iar acum ti se par o prostie?

Răspuns Câştigător
| 80Cris a răspuns:

Da, am facut. Au fost vitale pentru fiecare actiune in parte si in continuare le consider la fel. Nu pot sa spun ca e o prostie acel '' ceva'' pe care l-am facut la un moment dat cu intentia, cu dorinta de a rezolva, de a scapa sau de a reusi pur si simplu. Au fost vitale, vor ramane la fel, pentru trecutul meu. Nu am acordat niciodata aceasta titulatura ''vital'' la ceva ce nu avea importanta!

5 răspunsuri:
| ɱɪƭȥυʅɪɲʌ ✰ a răspuns:

Dap... destul de multe...

dar omu invata din greseliwinking

ai grija ce faci :*

bafta!

| IepurashRocker a răspuns:

Da... mereu mã gândesc "ce prostutsã eram când eram mai micã". thinking

| Denisa a răspuns:

Foarte buna intrebarea. Da, am facut. De fiecare data cand ma gandesc la majoritatea actiunilor pe care le-am facut in trecut ma gandesc ca am fost o mare proasta. Omul creste si se maturizeaza cu timpul. Ce candva era important acum nu mai e, a fost inlocuit cu un alt lucru mai important.

| Razvan a răspuns:

Mi se parea vital acum 2 zile sa gasesc o cale sa prelungesc cu o ora programul unui magazin comercial ca sa pot ajunge sa ridic o comanda.Si mi-a venit mie in minte.Hai sa joc nitel teatruhee hee
Pentru varsta mea, arat destul de matura. M-am imbracat cat de oficial am putut si m-am dus acolo ca reprezentant al firmei x. Emotii am avut, dar le-am camuflat.Nu-si aveau rostul si puteau sa ma dea in gat. Timp de o ora am prezentat oferte & co(bineinteles ca m-am pregatit inainte de pe net, mai ales ca vorbeam cu manegerulworried) apoi m-am scuzat si am plecat. M-am schimbat in toaleta in haine civile si m-am dus si mi-am ridicat comanda la ora potrivitahee hee
Ca sa aud apoi a doua zi ca de fapt nu era necesar sa o aducrolling on the floor

| Sarpedan a răspuns:

Toate lucrurile sunt importante la timpul lor, daca nu le facem nu putem merge mai departe, daca ne gandim ca peste 100 de ani nimic despre noi nu o sa mai conteze, o sa fim morti si ingropati, mai bine sa traim prezentul, acum cand totul conteaza si nu sta prea mult pe ganduri cand iti doresti ceva, ceea ce conteaza e doar ce simti acum in prezent, restul nu mai conteaza.