Eu da,as vrea sa fiu si eu ca ele lipsite de suflet,bunatate,iubire,reci prefacut,ipocrit, mincinos, fals,
materialist plus ca ele duc o viata usoara si daca x nu le face pe plac fuge la altul, ca barbati ai multe resposabilitati ca femeie nu ai nici o resposabilitate isi gasesti unu cu banii si te-ai facut, viata de femeie e usoara
Nici intr-un caz! Ce-i cu mizeria aia de avatar? Aveam pretentii... e bine de stiut ca esti mancunian/
Manchester Yawnited a fost mereu o mizerie pentru mine! Abia astept disputa de pe 19 noiembrie ca sa continuam ce au facut Van Gaal si Mourinho,, anume sa ingropam United-ul in propriul ei stadion! Tunarii o sa izgoneasca diavolii/
Arsenal e a 3-a echipa a Angliei,, nu mi-e rusine s-o spun si s-o recunosc, dar Arsenal e cea mai iubita echipa din Anglia! In ciuda performantelor lui Pool si United,, Arsenal are mai mult ADN european in aceste momente. Stai fara grija, nici in cele mai negre cosmare ale mele n-o s-o vad pe United s-o bata pe Arsenal luna viitoare. United e cimitir in aceste momente,, Arsenal doar o s-o ingroape in propria ei casa!
E vremea ca Arsenal sa-si ia revansa in fata lui United,, atatia ani de amagire si de umilinte, doar asa am trait meciurile de pe Old Trafford! Cu Murila nu mi-e frica deloc,, joaca doar cu fundul in poarta in meciurile mari, e timpul sa-i predam si lui Murila... ceva fotbal!
COYG!
Istoria ca istoria, dar prezentul il stoarce de puteri.Azi nu au fost capabili nici macar de un gol.Pe mine m.au stors de bani...
La cine te referi că nu au fost capabili de gol?
La neghiobii aia cu care tii, Utd.Vad ca te bati cu pumnul in piept, ca sunt magnifici.
Ei cu Liverpool sunt cei mai magnifici din Anglia, nu sunt deloc neghiobi. Dacă priveai meciul ai fi văzut că au dominat clar dar arbitrul a cam avantajat echipa adversă, a dat și un roșu iar din minutul 60 și ceva au jucat în 10. Au avut și ghinion, au ratat destul de mult. Orice echipă mai are și momente proaste dar să nu uităm ce au realizat.
Niciodata,, daca ma nasteam fata mai aveam eu prilejiul sa intalnesc nebunia tunara?
A fost primul meci la care eu am plâns cred Deși în România nu țineam cu Steaua. După un timp campionatul a devenit de rahat și o pauză lungă am făcut de uitat la fotbal, doar în cupele europene și de curând m-am orientat pe Premier League că am știut că am greșit că nu mă mai uitam la un sport așa frumos din cauza situației de rahat de aici.
Sigur ca favorizat echipa adversa, Utd avea cu 10 puncte in plus fata de Burnley.Stii cum a fost cotata la pariuri Utd si cat Burnley? Iti zic eu:Magnificii tau au avut 1, 20, iar adversarii 15 şi...
Cand nu mai este nimic de spus, spuneti ca albitrul a furat.
Și eu mă gândeam înainte de meci că ar fi trebuit să pariez pe ei mai ales la început când am văzut cât de tare i-a luat am crezut că voi vedea multe goluri. Oricum fotbalul e imprevizibil și nu mai pariez de ceva timp.
Yawnited e cimitir,, o ingropam pe 19 noiembrie!
Sincer, cred ca nu as fi vrut. Îmi place viața mea din perspectivă feminina.
Fiindca vedeam viata din alta perspectiva! si in acelasi timp! dadeam un sens acestei vieti!
Si câine daca ma nasteam, tot un spirit puternic as fi avut.Imi place ca sunt femeie, se aseaza mai bine pe mine rochiile.Barbat pe tocuri? Neah!
Tocurile sunt nașpa și distrug coloana. Să înțeleg că ești o femeie puternică!
Imi plac intrebarile tale ) Plus ca am si inspiratie la ora asta. Sunt momente in care ma bucur ca sunt fata si momente in care nu. Imi place pentru ca, fiind femeie am darul de la Dumnezeu de aduce viata pe Pamant, ceea ce mi se pare un proces interesant si unic, atat din punct de vedere biologic, cat si spiritual. Insa, uneori mi-as fi dorit sa fiu barbat, pentru ca voi nu sunteti asa aspru judecati daca va urmati "instincul". Sunteti mai puternici, puteti deschide conserve, borcane mai bine decat noi, conduceti mai bine ca noi si exemplele pot continua. Nu imi place ca femeie pentru ca majoritatea societatii ma vede ca pe o persoana lipsita de aparare, pentru ca fizic t forta unui barbat este mai puternica decat a mea. Ce mai "invidiez " cu ghilimelele de rigoare la barbati, este ca voua nu va ia asa mult sa va pregatiti : manichiura, epilat ( desi mai nou si barbatii se epileaza, un lucru bun parerea mea), par, machiaj, pana ne alegem noi hainele, ce accesorii sa asortam, cu sau fara geanta etc ne apuca primavara ( si uneori nu intelegeti ca intarziem ca sa aratam bine, tot pentru voi barbatii) Ps; alegerea lenjeriei intime e si mai grea decat atat (ne gandim oare va place, oare nu va place si asa mai departe) Si nu in ultimul rand imi place faptul ca nu va stresati ca nu puteti face mai multe lucruri in acelasi timp. Noi femeile vrem sa facem aia si aia, toate in acelasi timp daca se poate, voi ganditi mai simplu, din punctul asta de vedere, din cate am observat.
Cool pot fi si mama si tata in acelasi timp sau ma pot accepta asa cum sunt nu visand la chesti sf