| MisterKat a întrebat:

Ai fost vreodata intr-un sex shop din Romania? Ce parere ai? Este vreo diferenta intre acest gen de magazine din Romania si cele din strainatate?!
Ai vrea sa mergi?! Eu sincer, da. din curiozitate.Si am si dreptul sunt major...happy

PS.Va rog, ca cei care sunt mult prea "credinciosi" sa evite intrebarea si sa faca citeasca niste carticele de rugaciuni, apoi sigur toti la filme pentru adulti.(aici ma refer la oamenii ipocriti, daca esti ipocrit evita intrebarea aceasta, Iti multumesc).

O zi buna! happy

Daniel.

11 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Am fost de cateva ori. In bucuresti, in strainatate nu am avut ocazia. Am fost la universitate, la romana, intre... Dar cam astea sunt zonele cu cele mai multe sex-shopuri (intre universitate bcr si romana ase sunt vreo 3-4). Mi se par ok, nu au prea multe chestii, mai mult "ustensile" clasice: vibratoare, catuse, de-astea. Pe net, daca ar fi sa comanzi, gasesti mai multe. Am intrat o data si cand eram minora, cu sor-mea si cu tata. Dupa, o data cu iubitul, altadata cu sor-mea sa luam un cadou, de vreo 2-3 ori singura. Poti sa intri, nu vad nimic ciudat sau rau in asta; iti satisfaci curiozitatea (daca ai o partenera, ia si niste bani la tine, poate te inspira cevatongue ). Distractie placuta!

| hândel a răspuns:

Total de acord cu "Trisha" la noi e saracie prin sex shop-uri, pe cand altii au o multime de articole, unu' mai ciudat si amuzant ca altul. Si esti si respectat ca client in strainatate, iar la noi te mai da si dracu daca-l prinzi pe vanzator intr-o pasa proasta, sau mustacesti ca nu-ti plac articolele banale pe care ti le prezinta.

| alexdop21 a răspuns:

Daniel sunt ipocrit laughing

Nu serios am fost intr-unul in Amsterdam si mi s-a parut funny rau de tot, cautam un cadou pentru cineva, iar apoi am fost si intr-unul in romanica, la romana in bucuresti si sa stii ca in afara de spatiu sunt e cam aceeasi treaba, cam aceleasi produse cu +sau- dar oricum e interesant sa intrii acolo

| andreig a răspuns:

Hmm, sa stii ca m-as duce intr-un sex shop! Dar oricum nu la mine in oras laughing) au aparut atatea chestii si sincer sa fiu as fi dornic sa incerc cateva! La urma urmei: de ce nu?

| Misterious a răspuns:

Hehe in Paris...era o strada pe langa moulin rouge plina de sex shop-uri si chiar si de muzee erotice.am vazut scaune foarte ingenioasa pentru femei si pentru anumiti barbatii laughing .cinema erotic... e mult mai diversificata piata de sex shop-uri acolo decat in tara asta care inca se mai chinuie cu anumiti oameni comunisti ajunsi la putere. sad

| trisha a răspuns:

Da am intrat in sex shopuri si in Romania si in strainatate. Diferenta este destul de mare. De la modul in care se discuta cu tine si in care esti servit la complexitate (daca pot sa ii spun asa)

| paperplane a răspuns:

Buna daniel.st in strainatate si diferente am gasit de toate tipurile! in romania nu am fost. dar o diferenta sigur este...si nu cred ca doar una ci mult mai multe... dar acum cred ca depinde si de calitatea pe are o cauti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Danielbv-hai sa mergem amandoi, nici eu nu am intrat pana acum. laughing

| timmy_2055 a răspuns:

Eu inca nu am 18 anisad... dar in ianuarie cand implinesc cu siguranta o sa mergdevil...acum sa fim sinceri cine nu a vrut sa intre intr-un sex-shop e prea mare curiozitatealaughing

| Lupu_Gianina_1984 a răspuns:

Mici Placeri Sex Shop Online Livrare Rapida Si Discreta Cumpara in Siguranta pe http://miciplaceri.ro