Am fost tradat la 16 ani ea in tara eu plecat in strainatate. Nu am trecut peste dar de atunci pana acum am prins neincredere in femei. Tinand cont ca sant la jumatatea vietii m.am adaptat la un stil de viata singuratic pana vor iesi variantele inlocuitoare de femei.
Nu, da. O iubeam si nu doream sa o pierd, eram tanar si am acceptat. Dar nu as mai accepta niciodata, nici daca am familie, copii si proprietati impreuna cu acea persoana.
Fost înșelat, cu învățătura de minte, toate au un sens in viata daca stii sa iti folosesti creierasul
Da si da.
Inselatul este un lucru urat si gresit si chiar daca am facut si eu asta niciodata nu am incercat sa ma scuz pe deplin. Daca el mi-a gresit nu avem decat sa plec si sa imi vad de drum, dar eu nu am putut să fac asta.Am fost înșelată si am iertat cu vorba dar cu mintea si sufletul niciodata nu am trecut peste si asa am ajuns sa nu il mai iubesc si sa caut in alta parte.
Inselatul este cea mai josnica actiune pe care o poti face. De aceea, atunci cand ti se intampla trebuie sa te bucuri ca ai scapat de un asemenea om. Nu am inselat, si nu am fost inselat.
Gandeste in avans .
Ma refeream la situația în care ți s-a întâmplat.
Asta am înțeles și eu.
vezi răspunsul lui plato
Am văzut.
Da si da. Relativ usor. Peste inselat am trecut usor, m-am lepadat de situatie. Recunosc, am si inselat la viata mea, nu in aceleasi relatii in care am fost inselat, dar am inselat. Nu regret nimic
Nu am înșelat, dar am fost înșelată. La început este mai greu într-o despărțire. E greu să te "rupi" de omul pe care l-ai iubit. E mai greu până îl uiți, apoi dispare senzația.
Unii trec mai greu peste, alții mai ușor. Însă senzația de libertate pe care o simți după, o să te facă să îți revii.
Am trecut peste trăindu-mi viața în felul meu mai departe și fără persoana respectivă. Și totul a mers bine.