| PedoBarbie a întrebat:

Ai mânca ceva otrăvit ştiind că e astfel?

22 răspunsuri:
| Graphee a răspuns:

- Depinde... Adică să zicem că prin absurd nu aș avea altceva de mâncat decât acel lucru otrăvit, poate. Dacă am și altceva de mâncat, atunci nu aș mânca acel lucru otrăvit. Dar tu?

Numai bine.

| Gabica a răspuns:

L-as manca tocmai pentru ca e otrvitlaughing
Si acum serios,ce om normal ar face asta,de buna voie? Daca ar fi spre exemplu, sa am de ale sintre viata mea si a celei mai bune prietene, sau amameai, da atunci as face-o, dar asa? Ce rost are?

| Xtadelo a răspuns (pentru Gabica):

Pur si simplu, MORI!

| ASDFGHJKLOIUYTREDSDV a răspuns:

Bineînţeles că nu. O fi viaţa asta grea, dar nici chiar aşa.

| FadetoBlack a răspuns:

Oare aş fi în stare? Oh da, aş mânca dacă aş ştii că mă salvează cineva de la moartehee hee... Ah ce contemplativă sunt, nu există persoane cărora să le pese de tine.

| Delicacy a răspuns (pentru FadetoBlack):

Ştiu să dau primul ajutor în caz de otrăvirethinking şi l-aş folosi oricând e nevoie.

| FadetoBlack a răspuns (pentru Delicacy):

Mai puţini oameni care l-ar folosi

| CryChristiAN a răspuns (pentru Delicacy):

Serios?big grin

| Delicacy a răspuns (pentru CryChristiAN):

Da.

| Cosminovici18 a răspuns:

Bineinteles ca nu mai ales ca stiu ca e otravit! Ar manca doar persoanele care vor sa se sinucida(acest lucru e un pacat foarte mare)

| Inferno a răspuns:

Pana la urma ce mai conteaza?

| Mădă0611 a răspuns:

"Si daca stiu ca poate n-am facut bine
Pastrez ultimul glont pentru mine" \dancing

| KristalPop a răspuns:

Dacă aş vrea să mă sinucid, da. Dar deocamdată n-aş mânca, mai ales ştiind că e otrăvit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai aprinde fitilul de la explozibil ştiind că îţi este lipit de mână?

| a3e6u9 a răspuns:

Dacă ai fi nevasta mea, l-aș mânca. tongue

| Labyrinth a răspuns:

Depinde de situaţie.

Răspuns utilizator avertizat
| Accero a răspuns:

Hmmm intrebare grea si usoara mai bine spus, o intrebare capcana, personal iti spun ca l-as manca si da o sa te gandesti ...mama ce dement vrea sa moara, dar nu vezi si partea frumoasa a "fazei"asteia ce s-ar intampla daca eu as fi langa tine, as manca ceva otravit cu buna stinnta si totusi nu as murii? O da ar fi o surpriza si ar aparea alte intrebari ca de exbig grine ce nu a murit?, a fost otrava slaba?, Are pe dracu in el?, SI tot felul, da in schimb as putea murii cu o glorie interioara, ca am facut ce oricine altcineva nu avea curajul, asta e ceva ce nu ai cum sa intelegi pana nu risti cevawinking

| Ruben04 a răspuns:

Nu!

| Andrutza987 a răspuns:

Bineinteles ca nu o voi face asta niciodata pentru ca chiar tin la viata mea. si cred ca oricine tine la viata lui... laughing

| ReneePheonix a răspuns:

Bineinteles ca... Nu!
In fine poate as fitentata doar, dar nici chiar asa! Recunosc unii au problemele lor dar nu e necesar sa recurgi la asa ceva sincer. Unele porbleme se pot discuta si rezova fara sa recurgi la sinucidere.
Parerea mea.