Http://mutaremobilabucuresti.com/......tudentesc/
"Lenjerie de pat, perna si pilota. Nu face greseala sa le cumperi din orasul in care locuiesti si apoi sa le transporti in orasul in care copilul tau va urma facultatea. Daca esti din Baia Mare iar copilul merge la Bucuresti, chiar nu merita un asa efort. In plus, lenjeria de pat este mai ieftina daca o cumperi din Bucuresti pentru ca orasul este plin de centre comerciale, asa ca ai de unde sa alegi iar concurenta dintre multe magazine inseamna preturi mai mici."
depinde de fiecare amin, eu zic daca nu ai bani sa iti cumperi atunci i-ati preventiv.
Depinde de camin. Eu cand jucam handbal am fost cazati in 2 randuri la camine din orase diferite. La unul dintre ele era aproape lux pentru un camin: salteaua, perna, plapuma erau foarte comode. In celalalt, caminul liceului sportiv din Buzau, eram 9 insi intr-o camera fara televizor cu niste paturi vechi si murdare. Am dormit direct pe lemn. Aveam doar un cearceaf pus peste pat si o perna amarata. In fine, in concluzie, depinde de camin. Eu zic ca ar trebui sa intrebi administratorul.
Depinde de camin. Eu am fost la 2 camine de cand ma stiu. La unul dintre ele mi-a trebuit perna si patura, iar la celalalt mi-ai dat ei pe moca. ( nu le-am luat acasa, le-am folosit doar acolo)
FUNDA?!?!?!?!
anonim_4396 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: