| Robert160 a întrebat:

Ai o viață bună, ordonată, ești împlinit? Cum ai făcut, cum ai reușit?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Am o viata buna, sunt sanatos, nu mor de foame, am un job care imi place.
Am o viata ordonata pentru ca sunt o persoana ordonata.
Nu am o viata implinita inca. mai lipsesc lucruri.

Nu am facut nimic special, doar mi am vazut de munca, de invatatura si am facut anumite compromisuri

| wpetterssone a răspuns:

Am o viața bună, sunt împlinit și am ajuns ceea ce mi-am dorit. Este greu, dar sunt mulțumit.
Prin perseverență am ajuns aici.

| IoanaRoman09 a răspuns:

Nu,nu si nu : ))
Am o viata de aia "ciudata"...niciodata nu stiu ce simt
N-o sa fiu implinita pana nu termin Dreptul si le dovedesc tuturor ca se poate

| Aurora99 a răspuns:

Totul tine de prioritățile pe care singur ţi le impui și de autocunoaștere. Dacă îti ierți sinele, îi ierţi și pe ceilalți și asta aduce armonie și liniște în viata. Împlinirea este momentul în care ce ti-ai dorit din inima și impus să duci la bun sfârșit devine realitate. Mai simplu spus, este vorba de ce prioritaţi ne alegem în viaţă. O zi frumoasa!

| 1Marinn1111 a răspuns:

O viață "bună " Nu are nimeni, viata este cu urcușuri si coborasuri. Ideea e ca trebuie sa rămâi calm indiferent de situatie si sa merge înainte, de aceea viata nu poate fi nici prea ordonată, deoarece apar tot felul de situații. Împlinirea cea mai mare este d.p.d.v sufleteste, sa ai in suflet liniștea cred ca e o împlinire mare, bineinteles ca poti fi împlinit pe mai multe planuri, profesional ( aici tu trebuie să lupți pentru a obține ceea ce iti doresti ) dar foarte important e si sa iti găsești un suflet pereche ca sa poti trece mai frumos prin viata.