| DieInBeautifulStars a întrebat:

Ai putea crede că asta e o întrebare puțin ciudată, dar... ai zâmbit azi? Ai simțit că ai avut un motiv pentru care s-o faci? ^^

33 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Da,am zâmbit pentru că m-am relaxat la o plimbare cu bicicleta.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi e una dintre cele mai de coșmar zile trăite ever, am pierdut 500 la păcănele,nu mă așteptam la asta,mereu luam ceva,de azi am decis sa pun punct infecțiilor astora,sper să ardă toate laughing
M-am mâncat in fund sa merg la aparate,cu banii aia făceam multe laughing
Eu de fel oricum zâmbesc rar având o sumedenie de probleme, e sărbătoare când sunt cat de cat ok.
Azi am simțit că trebuie lăsate bullshit-urile alea definitiv, am avut o revelație, cei in mana nu-i minciuna.
Sper că de maine in colo să zâmbești tu cat mai des, și să ai o viață cât mai implinita

| Morbid a răspuns:

Nu prea.
Intrebarea ta m-a facut sa zambesc laughing
Tine-o tot asa cu intrebarile.esti prea cute :-X

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am zambit formal, cred.
N-am avut motiv demn de mentionat, in general imi merge prost.

| 1997onur a răspuns:

Da am plecat cu șeful sa luam niște plante imense și sale punem în restaurant și pana la ora asta asta am făcut și am zâmbit ca mi-a spus ca are multa încredere în mine și tine mult la mine mi-a spus asta fără ca eu sa întreb sau sa zic ceva măcar și zâmbit.

| Hammurabi a răspuns:

Da.
Pentru că am primit un banc pe wapp :

" - Bună! Am sunat doar să iți spun cât de mult te iubesc...
- Cred că ați greșit numărul! Aici e fabrica de bere din Brașov!
- Știu! "

| Dismally a răspuns:

Azi nu, m-am simtit rau si am avut parte si de niste vesti proaste, dar ieri am zambit si sper ca o voi face si maine. Tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

Răspuns utilizator avertizat
| cehos69 a răspuns:

Tot timpul chiar si-n somn

| Editocroci a răspuns:

Am zâmbit azi. Am destule motive să zâmbesc.

| Nirvanaaa a răspuns:

Am făcut-o doar de forma, data fiind împrejurarea.

| DieInBeautifulStars explică (pentru LordCristobal):

Mă bucur mult să știu că ai zâmbit și sper ca și astăzi să te simți cel puțin la fel de bine pe cât ai făcut-o ieri. ^^

| DieInBeautifulStars explică (pentru NOOOONAME):

De ce nu? Sper că ești ok.

| DieInBeautifulStars explică (pentru anonim_4396):

Îmi pare rău pentru ce ți s-a întâmplat ieri. Dar pe o altă parte, mă bucur pentru tine fiindcă acest incident neplăcut a reușit să te determine să nu mai vrei să încerci chestiile alea. Am auzit că sunt persoane care nu se pot opri oricât și-ar dori, care ajung să piardă extrem de mult în urma acestui obicei. Sper doar ca tu să nu te afli printre ele. Sunt convinsă că nu o să-ți fie ușor și că vei mai avea gânduri de a te reapuca. Atât timp cât o să-ți dorești foarte tare să te abții și îți vei impune de fiecare dată că nu e ok, eu cred că vei reuși să nu o faci. Până la urmă, aceia sunt banii tăi și nu cred că merită să-i risipești.
Sper ca ziua de azi să-ți fie mai bună decât cea de ieri și îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase de la final. Nici eu nu prea obișnuiesc să zâmbesc, dar chiar mi-ai făcut ziua ceva mai ok. Și eu îți doresc ție să te poți bucura, să înveți s-o faci cât mai des posibil. ^^

| DieInBeautifulStars explică (pentru Morbid):

Mă bucur mult că întrebarea mea a reușit să facă asta. Sper că azi să poți găsi cât mai multe motive de a zâmbi. Dacă nu, crează tu acele motive. ^^

| DieInBeautifulStars explică (pentru Editocroci):

N-ai idee cât de bine îmi pare să știu asta. ^^

| DieInBeautifulStars explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Îmi pare rău că nu prea îți găsești motive pentru care să zâmbești. Câteodată le poți tu crea. Poate la sfârșitul zilei, după ce-ți amintești câte lucruri ai reușit să faci pe parcursul ei sau atunci când știi că ai puțin timp pentru tine, să te relaxezi, să faci ceva ce îți place. Doar să profiți de minutele alea ca să te simți bine. ^^

| Editocroci a răspuns (pentru DieInBeautifulStars):

Tu ai zâmbit azi?

| DieInBeautifulStars explică (pentru 1997onur):

Mă bucur că ai zâmbit ieri și deoarece te înțelegi bine cu șeful tău.

| DieInBeautifulStars explică (pentru Editocroci):

Da, zâmbesc chiar dacă nu simt nimic atunci când o fac. Îți mulțumesc fiindcă ai întrebat, chiar apreciez enorm. ^^

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru DieInBeautifulStars):

Eh, eu sunt opusul depresiei, in starea mea naturala.
E de ajuns sa mi se urce pisica in brate, si zambesc.
Dar un zambet din ala mai special, nu am mai avut de mult.
E o perioada mai ciudata, incerta.

| Editocroci a răspuns (pentru DieInBeautifulStars):

Cu plăcere. Pari rănită rău fato. Ce ai pățit?

| DieInBeautifulStars explică (pentru Dismally):

Ești ok azi? Îmi pare foarte rău pentru cum ți-a fost ieri ziua. Chiar sper ca astăzi să te poți simți ceva mai bine. ^^

| DieInBeautifulStars explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Înțeleg, în cazul ăsta mă bucur să știu că poți zâmbi și că ești oarecum ok, deși nu ai mai simțit de ceva timp vreun zâmbet mai intens. Chiar tu ai spus că e doar o perioadă, deci sunt sigură că o s-o poți învinge. ^^

| Dismally a răspuns (pentru DieInBeautifulStars):

Da, multumesc, sunt putin mai bine. Am niste probleme de sanatate pe care trebuie sa le rezolv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DieInBeautifulStars):

Ce dulce ești tu laughing ești prea sweet ca sa fi tristă, ești o fata minunata și simpatica, meriti tot ce e mai bun de la viață happy

| Morbid a răspuns (pentru DieInBeautifulStars):

Ooh mai taci...
Daca ar fi dupa mine te-as crea pe tine cu dintii in gâtul meu. : D

| Mela1000 a răspuns:

Nu am zambit sad