Nu cred că mama ar accepta să îmi dau viaţa pentru ea. Şi-ar petrece restul vieţii cu inima tristă pentru că m-a pierdut ca ea să trăiască.
Ăştia care spun că şi-ar da viaţa pentru iubit/ă, vă gândiţi că peste un timp o să vă uite? Nu o să trăiască tot restul vieţii trişti pentru că v-aţi sacrificat viaţa pentru viaţa lor. Peste un timp o să se îndrăgostească de altcineva şi încetul cu încetul o să uite de gestul vostru. Dar, o mamă care şi-a pierdut copilul? Rămâne cu un gol imens în inimă tot restul vieţii sale şi nici nu o să facă alt copil ca să îşi reia viaţa de la capăt.
Depinde viata cui sa o salvez, nu as renunta la viata mea sa imi salvez dusmanul...
nu, in momentul de fata chiar nu
poate daca as avea o viata mai naspa sau as fi foarte batrana
Probabil... :-
Nu, am spus greșit. Elimin acel "probabil"
Da, aș renunța
Probabil ca da, dar nu pentru orice persoana, nu?
Exact!
Au fost multi oameni care au murit incercand sa ii salveze pe altii, probabil nu s au gandit inainte ca isi pun propria viata in pericol.
pe mine ma uimit mama aceea din muntenegru care a murit dupa ce s-a pus in fata fiicei ei pentru a nu fi strivita de o piatra
cred ca aproape orice mama ar face la fel
Da. Si e ciudat ca as face-o in orice moment, pentru oricine. Chiar daca imi e coleg, parinte, bunic, cunostinte, sau total straini. Si cei cu care m-am certat.
Depinde de persoana data, si depinde de comportamentul meu, daca as fi in depresie si as putea salva viata unei fiinte dragi - atunci da!
Depinde cine e, daca e un strain, nu.
Pentru ca daca ar fi sa fie invers,
mi-ar intoarce spatele.
Daca ar avea nevoie.
S-ar ruga de mine sa o fac,
Daca la-s ruga eu, ar da cu parul'.
Deci in concluzie. daca ar fi parintii mei, da!
Da.
ori pentru o persoana la care chiar tin cu adevarat, ori pentru un strain.
una din doua, depinde de etapa vietii in care ma aflu.
Nici macar pentru parintii tai?
nu stiu
Ce mult ii iubesti...
Apai ma cert cu mama in fiecare zi ) dar tin la ea totusi
Eu nu prea am cum sa ma cert cu mama...
Depinde cine sunt aceste 3 persoane pe care le pot salva cu viata mea. In viata e bine sa fi zgarcit, crede-ma.
chiftelutacrocanta întreabă: