N-am fost niciodata dupa cum bate vantul,, cand am o convigere, o tin pana mor, nu pot sa fiu dat peste cap de nimic.
Nici intr-un caz n-as tine vreodata cu alta echipa, iubesc doar una singura, mai ales sa tin cu jegul de Barza!
Cat despre prima intrebare, nu trebuie sa-mi prezinti nicio dovada, sunt si eu constient ca echipa mea a trecut prin perioade nasoale, chiar eu am zis-o de multe ori ca multi jucatori n-au ce cauta acolo, fac risipa de minute jucate.
Nu cred. Daca eu sunt convinsa de un lucru nu am cum sa renunt mai ales ca sunt si incapatanata
Man, cum sa renunti la o convingere, cata vreme nu determini ce convingeri ai? Crezi ce ti se demonstreaza, nu ce ai vrea. Aa, de ascuns convingerile, da, mi s-a mai intamplat, dar nu prea mai o fac; ma respect mai mult acum decat in trecut, si nu mai imi convine sa las ca altul.
" De multe ori taci fiindca esti convins de prostia adversarului " - Nicolae Iorga
Sa renunt la o idee e foarte greu mai ales cand am motivele mele sa cred in acea idee. Daca vrei sa imi schimbi convingerile trebuie sa vii cu argumente foarte clare de ce s-ar merita sa fac asta
RAY întreabă:
scorpionul53 întreabă: