Nu doar o data. E greu. Stii ca iubesti o persoana dar nu poti avea o relatie. Suferi in tacere sperand sa iti fie mai usor cu timpul. Dar un lucru e cert. Persoana respectiva ramane speciala pentru o viata intreaga indiferent ca anumite obstacole au impiedicat o relatie.
Da El era dintr-un oram mai departat ca mine. Avea iubita dar se dadea la mine. Fratele lui era mort dupa mine si mie imi placea de el. Faza e ca m-am tinut tare si nu i-am cedat avansurilor desi crede-ma ca fiecare moment petrecut cu el era un lucru magic. Stiam ca nu ma iubeste si vrea doar sex, m-a durut tare sa aflu ca nu ma iubeste si ca are prietena. Nici macar nu mi-a zis el. In fine, noi ne-am intalnit intr-o vacanta la o statiune. Dupa ce am plecat acasa nu am tinut legatura cu el deloc ceea ce e bine pentru ca l-am uitat. A fost nevoie de o saptamana si un pic sa ma indragostesc nebuneste de un tip si cateva luni bune sa il uit. Ce sa mai?! O iubire imposibila. Poate nu era imposibila daca vroiam dar era neimpartasita si mie nu imi place sa fiu tratata de umplutura.
Nimic nu e imposibil daca vrei cu adevarat. iubirea atunci e imposibila dupa parerea mea cand vine numai dintr-o parte.
Buna!Pai, pana acum, nu am intalnit acest obstacol, sau cel putin sper.Cred ca ar durea groaznic, caci iubirea aceasta imposibila poate fi generata de neimpartasirea sentimentelor, caci nu vad alt obstacol.Cred ca restul se pot infrunta, daca vine vorba de iubirea reciproca dintre doua persoane.Nu am trait asa ceva, inca, si sper sa nu o fac.Ai grija de tine!