anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ai trait vreodata un miracol? sa ti se intample ceva iesit din comun? astept raspunsuri cu argumetari...care mi se pare cel mai bun primeste fundita

3 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin miracol,deoarece mriacolul se refera ca ceva divin,ceva ciudat,iesit din comun,a supernaturalului,etc. Ceva in gen,ai fost bolnav,spre moarte, si cineva a facut un miracol si nu mai esti, cam asa ar insemna un miracol.Eu singurul lucru trait,bien nu singurul,care l-am considera miraculos a fost,cand eram mica,tineam la un caine foarte mult,dar l-a calcat o masina, si am pelcat deoarece m-am speriat, si dupa 1 an,am revazut cainele,si era acelasi deoarece m-a cunoscut,mi sa aprut un mriacol deoarece,era lesinat pe strada, aproape mor, sau mort deja.Chiar am fost fericita sa il revad, inca nu stiu poate a fost ajutat, sau poate un mriacol.

| Sellena_4766 a răspuns:

Dah. de la un timp ma gandesc la un lucru iar a doua zi se intampla acel lucru. de ex.te gandesti la cineva plecat si brusc apare in viata ta. Ciudat. Uneori credeam ca e doar in mintea mea, da uneori e penibil, alteori e tare. So :d bye :*

| zooooza a răspuns:

Un miracol este acela ca putem vedea.Un miracol, este ca putem simti.Un miracol este ca putem sa fim mangaiati.Alt miracol este ca avem familie si prieteni.etc...
Sunt multe miracole, milioane de miracole dar putini stiu sa le aprecieze.Cei mai multi le apreciaza mult prea tarziu, asta dupa ce le-au pierdut deja.