| RAY a întrebat:

Ai trecut vreodata prin moarte? Ce scop poti avea in viata asta daca azi esti, maine nu mai esti?

33 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Sa treci prin moarte adica? Daca treceai prin moarte, nu cred ca mai avea respectivu ocazia sa scrie pe aici ceva laughing
Azi esti maine nu mai esti laughing asta e buna rau, dar nu prea e chiar asa azi esti maine nu.Omu are ceva longevitate,deci nu e chiar asa. Poate daca te referi la accidente,la boli etc.
Referitor la ce ingtrebi tu daca am trecut prin moarte,nu,dar am fost aproape laughing si stii care e faza? Nu esti speriat deloc,nu iti este frica de nimic,asa cum se spune sau cum stiu unia.

Referitor la scop,ce scop sa ai,odata ce te nastia asta este scopul fiecarui individ sa traiasca,sa supravietuiasca,eventual sa lase urmasi laughing, alt scop nu vad.
Chestia devine f naspa, atunci cand nu ai ce face si iti pui intrebari la care nu are nimeni raspuns laughing te ia asa o plictiseala, o cum ii zice depresie laughing ca nu-ti mai arde de nimic, deci ferice de cei saraci cu duhu, vorba alora din biblie laughing

| RAY explică (pentru relian):

Metaforic vorbind omule, ma asteptam sa intelegi, slabe sanse

| Freya1 a răspuns:

Ce rost are sa te grabesti, sa faci ceva, sa mananci, sa te casatoresti, sa faci copii etc daca stii ca nu mai mori niciodata si ramai asa?
Da am avut momente in care am crezut ca mi-a venit ceasul.

| SilentRain a răspuns:

Pe langa ea, dar pana si moartea ma evita
Sa faci umbra pamantului/platesti taxe si impozite

| RAY explică (pentru SilentRain):

Nu esti fericita ca nu ai murit?

| SilentRain a răspuns (pentru RAY):

Nu

De ce continui sa traiesti?

Pentru ca alte persoane au nevoie de mine, mai rau ca de oxigen

Asta e bine, vezi, ai un scop, bucurate ca traiesti pentru cineva

Asa o sa fac, o sa ma tavalesc pe jos de bucurie

Doar oamenii beti sunt fericiti =citat filozofic, cineva ar plange dupa tine daca ai muri asta e important

Daca spui tu. probabil asa o fi

Acum 18 minute | SilentRain a răspuns (pentru RAY):
Declară răspunsul câştigător
Pentru ca alte persoane au nevoie de mine, mai rau ca de oxigen

Avem multe in comun

Eu nu prea cred asta

Ma refer la faptul Pentru ca alte persoane au nevoie de mine

Aaa deci 'avem un singur lucru in comun *atat de minuat, mi-a curs o lacrima *

| RainmakerX a răspuns:

Da, au existat destule momente cand as fi putut sa mor.
Scopul (daca vrei sa-l numesti asa) nu este acelasi pentru toata lumea.

Fiecare persoana isi alege obiectivele. Unii poate isi doresc liniste si o familie unita, altii poate vor sa ajunga oameni respectati in societate, altii poate au scopul de a dobandi anumite lucruri sau de a se distra. Tu alegi ce faci cu viata ta.

| Dismally a răspuns:

Prin moarte treci o singura daca, nu te mai intorci sa povestesti.

| RAY explică (pentru Dismally):

Metaforic vorbind

| lilith16 a răspuns:

Ceea ce inveti din ea, experienţele, amintirile, prietenii si familia care nu te vor uita, nu se stie ce este moartea dar poate cand vom muri ne va fi de ajutor toate aceste experienţe

| Alfred0703 a răspuns:

Dimineata cand suna telefonul la 7.

| RAY explică (pentru Alfred0703):

Scoala?

| Alfred0703 a răspuns (pentru RAY):

Da.

| lilianaadelina a răspuns:

Da.Scopul de a pretui timpul pe care il traim.Fie scurt sau lung. Fericit sau nu.

| RAY explică (pentru lilianaadelina):

Asa e, bun raspuns, cum putem pretui timpul care il avem?

| lilianaadelina a răspuns (pentru RAY):

Fiind noi insine, tinand cont doar de sfaturile care ni se par cu adevarat utile, si bineinteles, stand langa OAMENI(care se gasesc foarte greu)

Ti ai facut un scop in a sta langa cei dragi tie? ce frumos

| lilianaadelina a răspuns (pentru RAY):

Totusi viata fara persoanele cu adevarat dragi e plictisitoare intr-un fel

Asa e

| Aramusha a răspuns:

Azi esti, azi esti mort. Cine zice musai maine?

| Happ a răspuns:

Dacate referi la fenomenul fizic - am murit de doua ori. Moarte clinica se numeste si e destul de raspandita. La mine a fost soc anafilactic in 1995 si stop cardiac in 2011. Nu stau sa povestesc ca nu-i nimic de neexplicat in fenomen desi foarte multi bat campii despre fel de fel de experiente. Nu sunt credincios si prima experienta a fost chiar placuta. A doua nu prea deoarece eram plin de medicamente si in mod clar mi-au tulburat momentul. Odata ce, te intorci ca sa spun asa, dispare toata poezia happy Nimeni nu-ti spune ca odata ce mori, primul lucru care se intampla este sa dai afara fecalele si urina... daca ai bafta sa te trezesti chiar atunci.....ma rog. Ideea este urmatoarea. Ai un singur scop in viata: sa traiesti frumos. In functie de cultura, educatie, pasiuni, etc, a trai frumos inseamna altceva pentru fiecare. Exista o singura regula care trebuie respectata: libertatea ta se opreste acolo unde incepe libertatea celuilalt. Atat

| RAY explică (pentru Happ):

Cum ti ai recpatat ambitia de a vedea un vitor?