Daca saptamana trecuta povesteam aici despre tinerii care escaladeaza cladiri si inchid ochii in fata tuturor pericolelor care-i pasc, azi va aducem in atentie un angajat cu o slujba iesita din comun: treaba lui e sa urce un turn de aproape 510 metri... ca sa schimbe un bec.
Totusi, el incearca sa o faca in conditii de siguranta, cu ham si echipament special.
Ce ziceti? Ati putea fi in locul lui?
Ohh...da! Mai ales daca becul ala e pe Turnul Eiffel! As face "sportul" asta, numai asa, de-a dracului, sa vad fetele japonezilor care n-ar mai prididi cu facutul pozelor! Ca, deh! n-ai in fiecare zi ocazia sa vezi ciudati care se catara pe partea ailalta a scarilor.
Cinste si respect pentru cei care fac asa ceva si nu numai.
eu nu as putea chiar daca as fi si sanatoasa.
O zi frumoasa tuturor
Afurisit bec!
Dar l-as schimba!
Nu garantez, totusi, pentru sanatatea inimii mele dupa, posibil sa devin brusc, cardiaca!
As face-o odata. Cu echipament, cu pompierii jos si cu ambulanta altfel nu.
Nici in ruptul capului nu as face asa ceva.As fi predipusa sa fac un stop cardiac din cauza ca am rau de inaltime.
Mi-ar placea sa incerc mereu ceva nou este binevenit desi mi-ar fi frica mi-as face curaj si as face tot posibilul sa il schimb
Nu, imi este prea frica sa urc la 500 de metri inaltime doar pentru a schimba un bec. Mi se pare cam periculos.
As urca daca ar fi un pariu pe bani multi si sa dispun de masuri de siguranta
XdDianaaXd întreabă: