Oricine are dreptul să viseze. Dacă nici la vise nu avem voie. Atunci la ce?
Da dar până la urmă este bine să îţi cunoşti limita să te cunoşti pe tine.
Nu poţi spune că doreşti să fi noul patron al Microsoft sau că îţi vei face o firmă ca Microsoft pentru că te cunoşti. Ştii că acest lucru nu se poate.
Este o şansa la 1 miliard.
Cand eram mic imi doream sa ajung mare fotbalist, apoi mare tenismen, apoi mare medic. In prezent, visul meu este, in primul rand, sa termin facultatea si sa devin profesor, iar apoi, imi doresc sa-mi construiesc o vila in care sa locuiesc cu familia.
Ai visat până acum o bufniţă? Mereu am vrut să te întreb asta.
Am avut si mai am din cand in cand dar sunt momente in care sunt ''prabusite'' sau spulberate.Si eu am ajuns sa nu cer asa de mult de la viata si nici de la mine.
Singurul animal visat a fost un sarpe...
Mi-e frică de şerpi!
Asa e. Lasa sa vezi ce se intampla. Astfel incat daca o sa ai momente rele sa nu te afecteze asteptarile
Da, am vise marete si, totusi, realiste: sa devin profesoara perfecta, pentru elevii mei, sa fac mult bine, sa ajut copilasii si animalutele, sa invat inca vreo doua-trei limbi straine noi, pe langa engleza si germana, pe care le vorbesc, deja, la perfectie.
Cat de cat... imi doresc o viata frumoasa, linistita, sa am pace...
uni spun sa ceri mereu totul pentru a avea de unde sa negociezi si asa ajungi unde ti-ai dorit dar nu stiu daca e asa...
tu ai?
Prin vise marete eu inteleg... nu prea inteleg. sunt mai proasta de felul` meu ))
Mda... visul meu este sa ajung la un concurs de biologie foarte bun, si sa ajung pe locu` 1. Nu am fost pana acum, si chiar am avut aceasta oportunitate.Ah, da si da devin un iepuras micut si pufos
Adrian102 întreabă: