Buna...
Aceeasi intrebare mi`o pun si eu in fiacre zi
Eih bine sunt clipe in viata pe care mai tarziu le regreti ca le-ai facut, dar sunt si clipe pe care ai vrea sa le traiesti mereu.in fiecare minut al vietii tale
In cele din urma, Da eu as vrea sa dau timpul inapoi.sa retraiesc din nou fiecare clipa traita alaturi de iubit,prieteni si de toti cei dragi,dar din pacatesunt unele momente pe care acum le-as ocoli.
Recunosc ca sunt lucuri pe care le doresc cu cel mai mare drag sa le retraiesc,dar nu se mai poate
Raspunsul meu final este ca orikt de mult ti-ai dori sa dai timpul inapoi nu se mai poate,asa ca mai bine gandeste`te ca ai facut lucruri magice,speciale care nimeni nu ti` le poate sterge din inima si din suflet,da ai facut greseli, dar le-ai reparat, ai plans dar ai plans cu un motiv.mai bine traieste`ti viata in continuare, de ce sa repeti aceleasi lucruri de mii de ori, cand poti sa traiesti clipe mai frumoase ca acelea?
Eu asa ma gandesc
Dar daca u asa vrei...sa dai timpul inapoi este alegerea ta, dar sa stii de la mine ca e mai bine km ti-am zis eu.gandeste`te!
te-am pupat
Sincer. da as vrea sa dau timpul inapoi sa repar greselile facute si sa mai traiesc inca 1 toate clipele minunate:X
SinCer...as pretui mai mult persoanele si le-as spune caT de mult tin la ele si nu as mai sta cu gandul ca voi avea destul timp sa le spun...
Buna crooxel!
Daca as putea da timpul inapoi as avea grija sa nu mai repet aceleasi greseli, dar greselile fac parte din viata noastra asa ca as prefera sa am mai multe vieti. Daca mi-asi putea rescrie trecutul, asi face ca toate momentele triste sa devina amintiri frumoase si asi avea grija sa nu mai ranesc pe nimeni. Daca ar fi sa ma mai nasc odata as vrea sa am aceleasi pasiuni, poate doar o personalitate putin mai diferita. Asi mai vrea sa sau timpul inapoi pentru a siti de la inceput ce vreau sa fac si sa ma concentrez asupra acelui lucru. (^_^)
As vrea sa dau timpul in napoi ca sa-mi pot salva iepurashul la care tineam foarte mult puteti sa radeti dar nu tineam asa mult nici la parinti mei la fel cum tineam la iepurashu ala mi la omorat pisica azi...sh era asa de dragut si bland
fabio22 întreabă: