Buna
Daca intrebarea asta ar fi fost pusa cu 25-30 de ani in urma, as fi raspuns cu siguranta ca DAAA, dar astazi raspund NUUU categoric!
O zi buna tuturor
Da,si sa fie ursi polari prietenosi si foci la fel de prietenoase.Sincer, daca n-as ingheta de frig sau daca n-as muri de frig, as vrea sa umblu pe acolo, sincer.De curiozitate.
Dacă sunt ursi acolo nu mai merg. Ca mananca pinguinii.
Nu există urși polari în Antarctica :-), urșii polari trăiesc în zona arctică. În Antarctica găsești pinguini și foci.
Nu categoric nu.Mai bine a-si petrece 20 de zile in africa la caldura si bronzat
Mi-ar placea ar fi o experienta unica desi nu imi place frigul si nu cred ca as rezista.
Si vara port sosete prin casa, si as purta si manusi doar ca nu le suport. Inghet aici ca e cald dar mai ales acolo...
Nu as vrea s-au as merge la plimbare intr-un frigider nici gand
O experienta interesant, captivanta. Frig? Ce este frigul de fapt? O teama, atat tot?
Eschimosii, cei din Siberia cum traiesc acolo?
Te obisnuiesti. Da oricand, as petrece, chiar mai mult de 20 de zile!
As dori dar sa am si posibilitatea sa aleg, si anume in functie de anotimp si de perioada din zi.
As muri din lipsa telefonului si a tabletei inainte sa mor de frig. Oricum peisajul este unul superb.
Wow
Pare foarte frumos, dar nu cred ca vreau sa merg in Antarctica, mai ales 20 de zile... E prea frig
Cum sa nu! Daca vii si tu cu mine. Sau macar stai in frigider douazeci de zile, ca tot aia e.