Stiu si eu e cam frig de ce sa ma duc in antarctica? ce as putea face eu acolo?
Eu da as vrea,,, chiar de este destul de frig dar voi petrece 20 de zile neobisnuite, si chiar la geografie am studiat multe lucruri interessante despere animale fascinante, sau ca antarcica are 6 poluri,, este ft interesant!
Păi depinde; dacă ar fi vară polară, aș fi bine echipat și dacă aș sta într-o bază de cercetare nu văd de ce nu aș accepta, ar fi o experiență extraordinară. Dacă ar fi iarna polară, nu aș fi bine echipat și aș fi expus temperaturii scăzute bineînțeles că nu mi-aș petrece timpul în Antarctica.
Cum sa nu?!
Este mult mai placut in Antarctica decat in orice mare oras...blocuri sunt peste tot in lume. Intr-un fel sau altul tot o sa ajung acolo candva.
Nu prea! Acolo e frig! Doar daca as fii echipata! Dar poate nici atunci!
Iubesc sa calatoresc, imi place sa experimentez lucruri noi, mi-ar placea la nebunie.
Ar fi foarte frumos ( chiar daca este foarte frig ) sa petreci 20 de zile in Antarctica. E un loc foarte frumos si merita vazut. cel putin din punctul meu de vedere.
Buna! Da, cred ca as vrea, dar nu 20. Vreo 1, 2. Sunt curioasa. Poate imi iau un aparat foto. Oricum, mersi pentru intrebare. Pa, pi!