Da, imi doresc sa slabesc din toata inima si sa fac mai mult sport si sa imi cumpar haine pe masura mea
Eu sincer de câtiva ani in coace imi doresc sa vizitez Coreea de Sud. Momentan ma fascineaza foarte mult, mai ales oamenii. Mereu ma gandesc ca poate daca voi ajunge acolo nu mi se va mai parea atat de tare...dar, totusi voi fi multumita ca mi-am indeplinit dorinta.
Pe mine ma fascineaza fustele studentelor http://i.imgur.com/kTpsSY2.jpg
Tarile din Asia au reguli ciudate in privinta uniformelor...
Sa mor in circumstante care sa nu aduca dupa mine atentie extra : accident de masina, avion, cometa. Daca ai muri impreuna cu altii din greseala, rudele nu ar sta toata viata sa te planga sau sa se intrebe de ce ca atunci cand te sinucizi. Oricum nu te poti scuza ca nu ii placi ca tot ar da vina unul pe altul. Au mai fost exemple pe la tv de genul asta. Acum ar da impresia ca vrei moartea unui autobuz cand de fapt accidente se intama mereu. Trebuie doar sa fi la locul potrivit. Ideea e sa mori imediat nu sa stai in coma sau la pat sau jumate amputat sa te studieze ca un vierme la microscop.
As vrea de astfel sa le moara in ciorba un vierme tuturor manelistilor, taranoilor care insulta si becalizeaza strazile cu " hă hă hă ", asa sunt de prost gust!
As vrea sa nu se mai flegmatizeze strazile. Vomit!
As vrea oamenii bagaciosi sa isi bage in c*r parerea personala ca la cat de prosti sunt nimeni nu le-ar cere doua grame de creier parere.
As vrea sa nu ma mai renasc intr-o societate soseata nespalata ca a noastra.
As vrea mult sa am casa mea. Dar mereu ma delud cand intalnesc vreun grosolan ori la munca, ori printre vecini sau blocuri.
As vrea sa nu mai aud voci si sa fiu atentia lui f (x)pierdevara.
As vrea sa castig la loterie sa stau pe insula doar a mea fara contact mintal cu nimeni.
As vrea sa dau timpul inapoi sa fi reactionat mai bine in unele circumstante si sa fi filosit in mod pragmatic timpul.
As vrea sa nu fi intalnit s-au bagat in seama multe persoane.
Vreau un mod grotesc sa mananc mancare buna si dulciuri sa uit din zi ceva negativ, de obicei, un taranoi grosolan.
As vrea sa nu mai am vise noaptea, sa nu mai aud voci in cap sau
spectacole pe afara.
Vreau unii dictatori sa moara inainte sa poata sa faca rau.
Nu vreau ca lumea sa stue ce gandesc ca sa ma simt por*o grotesc pe afara. Prefer sa ma ignore. Mi-ar declansa desigur un gand intrusiv. Nu ar salva pe nimeni.
Vreau sa moara tatal meu, Becali in public. M-as simti mai bine si mai liber pe strada.
Vreau uneori dulciuri pana ma ia durerea de cap.
As vrea sa nu ma fi dus la liceu deloc. Sau cel putin sa fi studiat la altul decat acela de fite si prost gust unde am fost eu.
As vrea sa dau cativa ani inapoi sa ii bag profului de psihologie biblia in c*r. Venea ca un fanatic cu biblia la ore sa ne explice despre Toma si Maria Magdalena. Sper cand merge pe strada sa vada numsi fete cu blugii stransi pe c*r sau cu taieturi pe blugi ca fetele de la Trident sau cu cercuri taiate ca Prince. Exemplu de ratat mintal. Leguma. Si nu o sa ii puna nimeni o **** de lumanare drept multumire ca a invatat bine.
As vrea sa nu fi mers deloc la biserica. Este traditionala si plina de superstitiii. Serenitatea si spiritualitatea o gasesti stand singur cu tine insuti fara nimeni altcineva si mai ales in natura. Chiar ti se ascut simturile in natura cand esti singur. Si nu e religie.
As fi vrut sa dau inapoi anii sa fug macar odata de acasa sa le arat alor mei ca nu merita sa faci copii daca nu sti sa ii cresti si ca tupeu atunci inseamna tupeu mai tarziu si ca pot sa ma descurc singur in viata. Valorez mai mult.
As fi vrut sa nu fi stat la liceu in prima banca. Eram asa de calma incat o rapanoasa de profesoara m-a intrebat daca nu vreau sa ma duc la manastire. Ea, care era calma vorbea ca ei ii sunt urati /enervanti oamenii calmi. Exemplu de *** de predat.
Vreau sa poarte periuca pentru toate oportunitatile de -si infinge aiurea coltii in cine *** vrea ea. Avea un simt al ironiei sictirit si isi tragea satisfactii facand pe altii sa sufere prin comentarii aiurea date persoanelor emotive. Bulism. Vezi doamne de la oras.
Mai bine putrezeam la ceva mai ieftin.
As vrea sa le cada parul si sa poarte periuca si individul/zii care au furat banii si telefoane la inceputul liceului si au lasat sa cada vina pe mine si sa nu recunoasca greseala. Puteam sa ma sinucid atunci. Aveam ganduri setioase.
As dori impotenta tuturor baietilor care trateaza fetele urate ca niste retardati importanti superiori si sictiriti.
As vrea sa aiba excrescente pe fata de la probleme cu ficatul la totii baietii care cred ca fetele vor sa le masese ****.
As vrea lumea sa fie mai modesta si sa creada mai mult in viata privata fara manelism " te iubesc" ostentativ in public. Pana atunci mult timp o sa treaca.
Doresc Italiei un alt accident de tren cu toate tatele proaste in el.
Va doresc o cometa in fiecare zi sa va merit.
As vrea sa nu ma fi dus deloc in ca*atul de tara Italia.
As dori barbatii sa ma ignore complet.