| emisiunidada a întrebat:

Aia care zic ca e pierdere de timp fotbalul, serialele sau wrestlingul,din curiozitate cu ce va ocupati tot timpul? ca tare mi-s curios, pai asa daca e s-o dam nu mai facem nimic in viata ca nu te ajuta nimic, faci bani, dar degeaba ii faci daca nu ii cheltui, te duci in vacanta? pai si acolo nu e pierdere de timp? ori ca te uiti la un meci ori ca pleci in vacanta nu e tot timp in care nu faci bani? eu unul am fost pasionat de toate cele 3 mai ales de seriale si in prezent, dar e enervant sa stiti sa sustineti ca "mi-am pierdut timpul " cu meciuri de fotbal sau cu seriale.

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu cred ca orice inseamna o oportunitate de relaxare pentru corp, orice tip de sport etc. e benefic.Valabil si pentru seriale, iti relaxeaza creierul.Nu se poate sa fii in priza 24/24, la job, apoi acasa sau in alte contexte dintre cele doua.Mai ai nevoie si de pauze, nu doar concentrare pe chestii utile, productive, care iti aduc bani sau pe stiri si ce se intampla in general in lume, fie de natura politica, sociala etc.

| emisiunidada explică (pentru dullcat):

Toata lumea se uita la seriale sau fotbal, macar una din ele.