| robertmarius330 a întrebat:

AirPods Pro (gen.2) cu carcasa de încarcare MagSafe (USB-C) merita prețul de 1 299, 98 Lei

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Nu merita incarcarea aia, nu stiu cel putin eu nu o vad ca pe ceva wow.
Plus de asta eu am incarcatorul in priza, cand e sa pun la incarcat, doar bag cablu.
La incarcarea asta cu Magsafe tot trebuie sa pui, sa asezi telefonul pe acel incarcator.
Deci nu-i nici o diferenta ca asezi telefonul pe inc arcatorul ala, ori ca ii bagi un cablu.

Pe de alta parte incarcarea prin cablu e mai sigura si mai rapida.

Eu folosec produse Apple, am si telefon care se poate incarca genul asta, dar nu folosesc, nu mi se pare un avantaj, ba din contra, chestiile alea se defecteaza destul de usor, mai ales daca nu-s Apple.

Since am avut vreo 2 si sau defectat laughing dar nu erau Apple.Dar si la Apple nu stiu cit tin alea.Insa nu is fan genul asta de incarcare.

Plus esti in masina, tot la cablu ajungi laughing nu stai sa umbli cu chestiile alea dupa tine sau in masina.Si in avion, la magazine, la cafenea ai acolo prize cu mufe USB B sau C bagi doar cablu, ala e mai simplu si usor de tinut la tine.

Deci daca cumva un dispozitiv este facut cu si fara acea incarcare, iar cel cu incarcare asa, este mai scump iau pe alantu laughing daca e ceva diferenta la pret sa merite.

Le gatd e iPad nu stiu, sincer eu nu le mai vad rostu laughing poti lua cu banii aia un telefon si ai de toate si telefon si muzica si ce vrei tu.

De ce as da bani pe un iPad? sa ce anume. ce face ala si nu face un telefon?
Cel putin eu asa stiam de la vechile iPad, acum astea noi nu stiu de or avea ceva ce telefoanele nu au.

Asa ca iau iPhone pro face de toate si masaja daca vrei laughing pentru fete, voiam sa zic altceva, dar ma abtinui.

1 răspuns:
| Yaesmin a răspuns:

E mai scump cu 200 de lei.