Tuica te va face sa tremuri mai tare.
Nu deveni si betiv sau drogat peste ce ai. Vei umbla ca un zombi pe strada, mai rau ca acum.
Nu te panica! Si eu am trecut prin acea perioada grea.Cu rabdare, vitamine treci peste. Daca tremuratul este foarte tare atunci ar fi de preferat sa ceri de la medicul de familie 10 sedinte gratuite la psiholog sau psihoterapeut.Incearca cu rabdare si nu te panica pentru nimic, incearca sa fii tu si sa nu ai deja ganduri negre, e normal este aceasta perioada grea prin care toti trecem.Si eu am avut multe deodata(si decedare si plecarea cuiva drag in alta tara, bullying la scoala, o dependenta) dar dupa doua luni de suferit, m-am descarcat cuiva care m-a ajutat.Si acum mai tremur, de obicei ma apuca seara si dimineata si dupa amiaza nu aveam nicio problema, nu mai ca eu nu tremur foarte tare, doar simt acea senzatie de racoare si tremur putin, dar daca tremuri foarte tare si simti ca nu te mai poti stapani ar fi o problema! Dar incearca sa faci sport si sa iei vitamine!
De la bully cred că am capătat aceasta agorafobie și niște probleme cu niste tigani! Ce bine era daca trăia Hitler și făcea săpun din ei!
Ce vitamine? Este destul de îngrozitor acel tremur,dar numai când mă aflu între oameni,deci e de la emoții și că nu am eu încredere în mine,mă simt inferior din cauza faptului că nu sunt sociabil! Toți proștii,inculții, analfabeții sunt in ziua de azi sociabili și au atitudine! Nicu eu nu mai știu de la ce e, am trecut prin multe din cauza prietenilor! Tu ce diagnostic ai? Ce ai pățit înainte de a fii așa? Lumea crede că am Parkinson, că sunt handicapat! Eu de fapt am anxietate generalizata! Cum pot sa trec peste acest moment. că lumea m-a etichetat cu Parkinson? Mai nou toți proștii și toate proastele se cred psihiatrii, medici! Eu acum stau singur și nu tremur deloc, nu sunt nici anxios sau agitat! Doar când mă aflu între oameni! Parca trăiesc într-o țară de inculți și idioți! Daca un om tremură gata e cu Parkinson sau handicapat! Pai daca aveam așa ceva tremuram și acum naibii! Ce e cu societatea asta de rahat?