| Xely a întrebat:

Ajutati-ma!puppy dog eyes spuneti-mi cum sa scap de "fite"straight face. Unele persoane imi spun ca am fite, da eu nu imi dau seama ce fac,adica eu incerc sa ii multumesc pe toti,da nimeni nu e multumit, nu mai stiu ce sa mai fac. Pana si cel mai bun prieten mi-a spus ca am"cateodata " fite, pentru ca ma supar prea repede. Da ma supar pentru ca am motiv, si le-am si spus.Da nu ma inteleg... De fapt cine mi-a spus ca am fite mi-a spus ca ma supar prea repede din asta, da ce, astea sunt fite? Sau cand ne mai jucam "adevar sau provocare" pun pariu ca stiti joculaughing cand mai punea cate unu sa il pup pe obraz pe "X" refuzam si nu prea voiam sa ii pup pentru ca sunt cam nesimtiti ca intorc capu.si din asta, si mai imi spuneau ca "UITE ASTEA SUNT FITE". help plzstraight facestraight facestraight face

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se aplica de 2 ori pe zi niste crema pentru fite, se lasa sa se usuce si apoi se spala cu apa calda, frecand intens. Daca fitele nu dispar la 2 saptamani de la inceperea tratamentului se recomanda consultarea unui medic ginecolog.
Ingrediente pentru crema pentru fite:
-insulina
-ureche de porc marinata
-praline cu bulion
-urina de maidanez chel
-mixtura de cacao cu maioneza
-1 l de apa
-1 l de otet
-2 pachete guma de mestecat
-costita afumata de balena
-2 soareci vii prinsi din fata celui mai apropiat Kaufland

*crema trebuie preparata neaparat de o cersetoare cu experienta

Se fierb ingredientele intr-un cazan mare ( cca 20 l) timp de 10 ore la foc continuu de metanol sau titei ( de preferabil din Peru).

| Savin_Ana-Maria_1988 a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor ce tare!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Savin_Ana-Maria_1988):

Orice intrebare buna merita un raspuns bun...

Întrebări similare