| Ciupaciupss a întrebat:

Ajutati-ma va rogg!cryingcrying

V-am mai sps despre asta acum aproximativ o lun sau 2.

Am fost cu un baiat timp de 7 luni tinea foarte mult la mine dar in ultimul timp am simtit ca nu mai putem kontinua asa i-am spus ca vreau sa facem o pauza[asta a fost in vacanta de vara] iar el imi tot spunea ca u nu vrea ca ma iubeste chesti din astea. apoi peste 2 3 ore ma suna si imis pune ca e de acord cu decizia mea si ca voi realiza ca nu e bine ke am facut. ca nu mai ma va cauta 2 3 zile ma va lasa in pake trecuse 1 saptamana si el chiar nu ma cauta si nu ma suna ceva mi se parea foarte ciudat el nu rezista sa stea o zi vara sa-mi dea un sms sau fara sa ma sune... cand sa aud ca le-a spus anumitor pers ca sunt o c***a ca nu mai este cu mine... apoi l-am sunat si i-am spus ca de acum in kolo nu mai suntem impr si el inkepuse sa ma injure.

Chestia e ca toata vacanta nu am scapat de el imi dadea mesaje ma injura ma suna cu privat l-am lasat nu i-am rasp mi-am skhimbat toate id-urile pentru ca dadea massuri cu id si nr mele de tel. [ am si abonament] am crezut ca o sa scap de el pentru ca se va duke la likeu in bucuresti si va veni 1 data la sap acasa.:-s dar iata ca pana si azi ma tot injura si ma baga pe site-uri imi da nr de tel. ke sa fac cryingcryingcrying sunt disperata mamei mele nu vr sa ii spun si e vorbit despre asta nu am cu kine. prietenele mele nu ma intelegsigh spuneti-mi ke sa fac sa scap de elllcryingcryingcrying inebuneskk!crying(

Mentionez ca acum am o relatie foarte frumoasa cu un tip. iar fostul ne tot ameninta ca nu scapam asa usor

Ajutat-ma va rog! ofer fundita

2 răspunsuri:
| ydal a răspuns:

Nu e normal sa te ameninte si sa te hartuiasca.anunta politia pana nu face ceva si mai grav.

| ViezurE a răspuns:

În primul rând învaţă puţin limba română cocalară idioată. După ce înveţi să scrii corect "pake" "kine" "ke" care de fapt "pace "cine "ce".Vai de România şi limba maternă.