| Dianadddb a întrebat:

Ajutor..Am avut un cosmar si nu reusesc sa-mi revin.
Am visat ca in fiecare noapte stateam intr-o incapere, unde un om mare ( care il vedeam doar de la spate in vis) aducea copii de diferite virste si ii viola si nu puteam face nimic parca priveam dintr-o parte tot si asistam la toate scenele, intr-o zi am incercat sa iau in brate un copil in brate si sa fug si sa-l salvez, era foarte mic (2-3 ani) si ne-au prins si inchis inapoi, am continuat sa vad cum sufera copii in act pana m-am trezit in mijlocul noptii traumata si in lacrimi nu am mai reusit sa dorm.
ajutati-ma va rog sa inteleg ce simnficatie are?

5 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Visele nu au nicio semnificatie. Poate ca vezi filme cu prea multa violenta, sau a fost ceva la stiri care te-a sensibilizat.

| Dianadddb explică (pentru SkyPilot):

Din pacate nu am privit nici un film sau material violent, de altfel imi dadeam singura o explicatie. Am petrecut zilele linistita si am ramas uimita.

| SkyPilot a răspuns (pentru Dianadddb):

Eu visez ceva similar cu filmele de actiune. Uneori exista o legatura vaga cu realitatea, dar de cele mai multe ori nu. Am incetat de mult timp sa mai caut o semnificatie.
Pe toate canalele de stiri din jurul nostru se difuzeaza o cantitate enorma de violenta. Se vinde bine. Ma astept ca de acolo ti se trage, chiar daca nu poti face o conexiune.

| Dismally a răspuns:

Nu are nici o seminificate, a fost doar un cosmar. Nu te mai gandi la el, nu te ajuta la nimic.

| Nina001 a răspuns:

Iti trimit un sitem sper sa te ajute https://www.visele.ro
Ideal ar fi sa traiesti in prezent.